Selskabslokaler med 180° udsigt over Øresund

Hold din fest, dit selskab eller din konference hos os

Bryllup, fødselsdag, barnedåb eller konfirmation. Firmafester, receptioner og konferencer. Når livets festlige begivenheder og arrangementer skal fejres, har vi hos Restaurant Charlottenlund Fort de perfekte rammer til at afholde arrangementet. Vi afholder alle typer selskaber i vores selskabslokaler, der har en fantastisk beliggenhed i Charlottenlund med 180° udsigt over Øresund. Vi er således et oplagt valg, når du leder efter festlokaler i nærheden af Gentofte, Skovshoved eller omegn.

Vi har selskabslokaler med plads til 112 siddende gæster

Vi har flere forskellige selskabslokaler, som du har mulighed for at leje alt afhængigt af, hvor stort dit arrangement er. Vores store sydlige lokale har plads til 112 siddende gæster, og lokalet har egen bar, hvor der er plads til både band og DJ.

Derudover har vi et nordligt lokale, hvor der er plads til 72 siddende gæster. Her er der mulighed for at opstille musikanlæg og en mindre bar, hvis det ønskes. I forbindelse med aftenarrangementer aftaler vi individuelt, hvornår festen lukker ned. Der er med andre ord rig mulighed for at danse til den lyse morgen, hvis det er det, der er ønsket.

Afholdelse af konferencer og møder

Ud over vores lokaler til fest har vi moderne og funktionelle konferencelokaler, der sætter inspirerende rammer for både møder og konferencer med alt lige fra 2 til 170 deltagere. Her er der blandt andet trådløst internet og moderne AV-udstyr til rådighed samt forplejning. Læs mere om afholdelse af møder og konferencer hos os her

Vi serverer en gourmetoplevelse for dine gæster

Vi tilbyder ikke bare udlejning af fest- og selskabslokaler til dit arrangement. Vi sørger for at servere en gourmetoplevelse for dine gæster, der tager udgangspunkt i det franske og nordiske køkken.

Er du interesseret i information om vores priser på afholdelse af firmaarrangementer, konferencer eller private fester hos os, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi beregner gerne en skræddersyet pris på leje af vores selskabslokaler med gourmetmad inkluderet.

Fantastisk udsigt

​Udsigt over Øresund fra hele restauranten. Beliggenheden skaber den perfekte stemning for alle slags fester og selskaber.

​Fortets Fest

Minimum 30 kuverter

Velkomst 30 min: Magnum cava, Duc De Foix "Brut nature"

3 eller 4 retters tasting menu

Vinpakke 1

Fadøl, mineralvand & sodavand ad libitum
Kaffe, te & avec
Fri bar 1½ time i fadøl, vin, sodavand, og longdrinks
Blomsterarrangement af eget valg
Natmad 

Pris pr. kuvert (inklusiv alt)
3 retter: 1295,-

 4 retter: 1395,-

Mulighederne er mange!

Se selskabskortet for muligheder og priser

Der er mulighed for at holde alle slags arrangementer på Restaurant Charlottenlund Fort. Vi kan selvfølgelig også være behjælpelige med at arrangere bustransport, formidle kontakt til musik eller andet. Det vigtigste er, at du får en god oplevelse, når du holder selskab på Fortet.

For nærmere information om menumuligheder og priser, download vores selskabskort her.​

Kontakt os

Ved forespørgsel på selskab, oplys venligst ønske om dato, frokost eller aften og ca. antal, og vi vender tilbage hurtigst muligt. De er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os på 39 62 22 63.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

                  ​instagram  facebook-app-symbol

Kontakt​

(+45) 39 62 22 63

info@charlottenlundfortet.dk

Restaurant Charlottenlund Fort

Strandvejen 150

2920 Charlottenlund

Selskaber:
arrangement@charlottenlundfortet.dk

Se kontrolrapport

Køkkenets åbningstider 

Frokost

Mandag: Lukket

Tirsdag - lørdag: 12 - 16 (sidste ordre kl. 15.30)

Åbent for drikkevarer kl. 11.00

Søndag: 10 - 15 (brunch)

Aften

Mandag: Lukket

Tirsdag - fredag: 17.30 - 22 (sidste ordre kl. 21)

Lørdag: 18 - 22 (sidste ordre kl. 21)

Søndag: Lukket