Brunch

Søndag: 10.00 - 16.00. 

Seats er 10.00 - 12.00 og 12.30 - 16.00.

Udvalgte oste

Røræg, bacon og brunchpølser

Yoghurt med toppings

Pandekager

Sæsonens salat

Skal rejer

Croissants

Hjemmebagt brød

sæsonens frugter

-og mange andre gode retter.

Retterne varierer fra søndag til søndag, så der er aldrig 2 ens brunchbuffet'er!

DKK 299 inkl. juice, kaffe og vand

red3

Frokost

Serveres fra kl. 12.00 - 16.00

På restaurant Charlottenlund Fort serverer vi en lækker frokost, der byder på en række forskellige retter. Du kan vælge mellem forskellige former for fisk og skaldyr, kødretter og vegetariske alternativer. Vores kokke anvender friske, lokale råvarer i madlavningen, og de sørger for at der altid er noget for enhver smag på menuen.

Smørrebrød

Karrysild

med Krydderchutney, løg, kapers & æg

Sprød rødspætte
Vælg mellem rejesalat & citron eller remoulade & citron

Røget Laks

med flødestuvet spinat

Hønsesalat
med bacon, æbler, jordskokker & gammelknas

Rørt tatar
med tomat & pebermayo

Blomkål
med gammelknas, mandler & saltede citroner

Kartoffelmad
med rygeost & ristede løg

1 stk DKK 100 
2 stk DKK 190
3 stk DKK 275

Frokostbord

1. servering

Karrysild med krydderchutney, løg, kapers & æg

Sprød rødspætte med remoulade & citron.

Røget laks med flødestuvet spinat.

2. servering

Hønsesalat med bacon og sprødt kyllingeskind.

Rørt tatar med tomat og pebermayo

Kartoffelmad med med rygeost & ristede løg.

295

Klassikere

Østers 125/245

3 stk. eller 6 stk. serveret med vinaigrette

Rossini "Black label"         225

10 gram

Rørt tatar                               225
med salat & pommes frites

Cremet fiskesuppe            165
med bagt torsk & urter

Salade de homard              155

Hummersalat med burrata

Sødt og oste

Camembert frit.                    95

med toast & solbærsyltetøj

Gammeldags æblekage     75
med flødeskum & tør sherry

Pandekage                               115
med vaniljeis & appelsin sauce

Flødebolle                                 38

Økologisk - Mark Hermann

Aften

På restaurant Charlottenlund Fort serverer vi altid en middag med en række forskellige retter, der er inspireret af det nordisk-Franske køkken. Vores menu byder på en blanding af klassiske retter og moderne kreationer, lavet med friske, lokale råvarer. Du kan vælge mellem forskellige former for fisk og skaldyr, kødretter og vegetariske alternativer. Vores kokke har stor erfaring og kreativitet, og de sørger for at give dig en unik smagsoplevelse. Kom og besøg os for en dejlig aftensmad i smukke omgivelser.

Tastingmenu

Kammusling tatar  145,-
Jordskokkemousse & confiteret æggeblomme

Pocheret torsk  135,-
Saltbagt selleri & hasselnøddeolie

Boeuf onglet  275,-
Fyldt løg med oksekæbe, sherry sauce & grillet purløgsolie

Fortets ostemad 125,-
Comte ost (24 måneder), trøffelhonning & trøffel

eller

Hvid chokolademousse
Citroncreme & fennikel-is

Tastingmenu 4 retter  475,-
Tastingmenu 5 retter  575,-

Vinmenu 4 retter  350,-
Vinmenu 5 retter  400,-

Klassikere

Gillardeau østers naturel  125,- / 245,-
3 stk. eller 6 stk. serveret med rødvins vinaigrette

10 gram, Rossini "Black label". 225,-
Med rødløg, sprøde vafler & creme fraiche
double

Tatar frit af rørt okse  225,-
med salat & pommes frites
+ frisk trøffel 80,-

Cremet fiskesuppe  165,-
med muslinger & confiteret porre

Salade Chevre chaud. 155,-
Bitre salater, gratineret gedeost & tørrede tomater

Pandekage  115,-
Med vaniljeis & appelsin sauce

Snacks & småretter

Friteret andekroketter  95,-
med trøffelcreme

Cecina d'Lyon  115,-
(tynd skåret, tørret og røget oksekød) Fermenteret peber mayo og ristet brød

Oliven & mandler 85,-

Vi skifter ud i vores vine et par gange om året, men holder altid en ren og klassisk stil i de vine vi sætter på kortet.

red23