Brunch

Søndag: 10.00 - 16.00. 

Seats er 10.00 - 12.00 og 12.30 - 16.00.

Friskbagt brød og croissants

Æg, bacon og cocktailpølser

Yoghurt med müsli

Fisk og skaldyr

Lune retter

Salater

Arnoldi’s honning og nutella

Amerikanske pandekager med sirup

Ost

-og mange andre gode ting.

Retterne varierer fra søndag til søndag, så der er aldrig 2 ens brunchbuffet'er!

DKK 220 inkl. juice og vand

red3

Frokost

Serveres fra kl. 12.00 - 16.00

På restaurant Charlottenlund Fort serverer vi en lækker frokost, der byder på en række forskellige retter. Du kan vælge mellem forskellige former for fisk og skaldyr, kødretter og vegetariske alternativer. Vores kokke anvender friske, lokale råvarer i madlavningen, og de sørger for at der altid er noget for enhver smag på menuen.

Smørrebrød

Gammeldags modnet sild

med stikkelsbær, sprøde boghvedekerner, creme fraiche double, æble & løg

Sprød rødspætte
Vælg mellem rejesalat & citron eller remoulade & citron

Sprødstegte jordskokker

Gammelknas, hasselnød & grønkål

Hønsesalat
Grillet salat, bacon & sprødt kyllingeskind

Rejemad
med pocheret æg og hollandaise

Rørt tatar
med sprøde kartofler og peberrodscreme

Svampetoast
syltede pærleløg & trøffelmayo

1 stk DKK 100 
2 stk DKK 190
3 stk DKK 275

Frokosttallerken

1. servering

Sild med creme fraiche double, æble & løg. Sprød rødspætte med remoulade og citron, Rejesalat.

2. servering
Hønsesalat med bacon og sprødt kyllingeskind. Rørt tatar med sprøde kartofler & peberrodscreme. Svampetoast med syltede perleløg og trøffelmayo.

295

Klassikere

Gillardeau østers naturel 125/245

3 stk. eller 6 stk. serveret med vinaigrette

Rossini "Black label"         225

10 gram

Tatar frit af rørt okse        225
med salat & pommes frites

Cremet fiskesuppe            165
med muslinger & confiteret porre

Salade chevre chaud        155

Bitre salater, gratineret gedeost & tørret tomater

Sødt og oste

Camembert frit.                    95

med toast & solbærsyltetøj

3 slags oste                          125

med sødt & sprødt

Gammeldags æblekage     75
med flødeskum & tør sherry

Citronsorbet                           75
med ristede nødder & olivenolie

Flødebolle                                38

red14

Aften

På restaurant Charlottenlund Fort serverer vi altid en middag med en række forskellige retter, der er inspireret af det nordisk-Franske køkken. Vores menu byder på en blanding af klassiske retter og moderne kreationer, lavet med friske, lokale råvarer. Du kan vælge mellem forskellige former for fisk og skaldyr, kødretter og vegetariske alternativer. Vores kokke har stor erfaring og kreativitet, og de sørger for at give dig en unik smagsoplevelse. Kom og besøg os for en dejlig aftensmad i smukke omgivelser.

Tastingmenu

Muslinger  145,-
Syltet able, hasselnodder & muslingefumét

Ravioli  135,-
fyldt med confiteret pore, saltbagt selleri & Vesterhavs sauce

Glaseret kalvetykkam  275,-
Rodbede, pare, kartoffel & urtesauce
Eller torsk + 45,-

Cremet osteflan. 125,-
Karamelsten, figner, solbær & rugbrød crumble

Mandel crumble
Hvid chokoladeskum, blodappelsin & ingefær serveret med yoghurtis

Ag & rejer
Dildmayo, dild & syltet tomat

Tastingmenu 4 retter  475,-
Tastingmenu 5 retter  575,-

Vinmenu 4 retter  350,-
Vinmenu 5 retter  400,-

Klassikere

Gillardeau østers naturel  125,- / 245,-
3 stk. eller 6 stk. serveret med roavinsvinagrelie

10 gram, Rossini "Black label". 225,-
Med rødløg, sprøde vafler & creme fraiche
double

Tatar frit af rørt okse  225,-
med salat & pommes frites
+ frisk trøffel 80,-

Cremet fiskesuppe  165,-
med muslinger & confiteret porre

Salade Chevre chaud. 155,-
Bitre salater, gratineret gedeost & tørrede tomater

Citronsorbet  75,-
Med ristede nodder & olivenolie

Snacks & småretter

Friteret andekroketter  95,-
med trøffelcreme

Cecina d'Lyon  115,-
(tynd skåret, tørret og røget oksekød) Fermenteret peber mayo og ristet brød

Oliven & mandler 85,-

Vi skifter ud i vores vine et par gange om året, men holder altid en ren og klassisk stil i de vine vi sætter på kortet.

red23