Brunch
Søndag: 10.00 - 16.00.
Seats er 10.00 - 12.00 og 12.45 - 16.00.
Udvalgte oste
Røræg, bacon og brunchpølser
Yoghurt med toppings
Pandekager
Sæsonens salat
Skal rejer
Croissants
Hjemmebagt surdejsbrød
sæsonens frugter

Frokost
Serveres fra kl. 12.00 - 16.00
På restaurant Charlottenlund Fort serverer vi en lækker frokost, der byder på en række forskellige retter. Du kan vælge mellem forskellige former for fisk og skaldyr, kødretter og vegetariske alternativer. Vores kokke anvender friske, lokale råvarer i madlavningen, og de sørger for at der altid er noget for enhver smag på menuen.
Smørrebrød
Karrysild 105
Hjemmelavet Krydderchutney, løg, kapers & smilende æg
Sprød rødspætte 110
Remoulade & citron
Sprød rødspætte 125
Rejesalat & citron
Koldrøget Laks 115
med flødestuvet spinat & briochebrød
Hønsesalat 110
med bacon, æbler, jordskokkechips & gammelknas
Rørt tatar 125
med semidried tomater & fermenteret pebermayo
Blomkål (Vegetar) 105
med gammelknas, saltede mandler & fermenteret citron
Kartoffelmad (Vegetar) 105
med rygeostcreme & ristede løg & urter
Frokostbord
1. servering
Karrysild med krydderchutney, løg, kapers & æg
Sprød rødspætte med remoulade & citron.
Røget laks med flødestuvet spinat.
2. servering
Hønsesalat med bacon og sprødt kyllingeskind.
Rørt tatar med tomat og pebermayo
Kartoffelmad med med rygeost & ristede løg.
295
À la carte
Østers "Gillardeau" 125/245
3 stk. eller 6 stk. serveret med vinaigrette
Kaviar Rossini 495
30 gram "Black label"
Tatar frites 225
med salat, pommes frites & pebermayo
Fortets Moules Frites 215
med blåmuslinger, urter, pommes frites & ramsløgsmayo
Fortets Caesar salat 215
med kyllingebryst, sprød romainesalat, bacon, hvidløgscroutoner & Fortets caesardressing
Brændt blomkål (Vegetar) 165
Cremet blomkålspuré, ristede hasselnødder, syltet selleri & brunet smør
Tun tatar 225
Rørt med chipotlemayo & urter Serveret med salat & pommes frites
Pil-selv-rejer 195
Med grillet citron, ramsløgsemulsion & friskbagt surdejsbrød
Sødt og oste
Camembert frit. 100
På toast med solbærsyltetøj
Rabarbertrifli 75
Med vaniljecreme & fennikel crumble
Pandekage 125
Med vaniljeis & appelsin sauce
Flødebolle 39
Økologisk - Mark Hermann

Aften
På restaurant Charlottenlund Fort serverer vi altid en middag med en række forskellige retter, der er inspireret af det nordisk-Franske køkken. Vores menu byder på en blanding af klassiske retter og moderne kreationer, lavet med friske, lokale råvarer. Du kan vælge mellem forskellige former for fisk og skaldyr, kødretter og vegetariske alternativer. Vores kokke har stor erfaring og kreativitet, og de sørger for at give dig en unik smagsoplevelse. Kom og besøg os for en dejlig aftensmad i smukke omgivelser.
Tastingmenu
Rødtunge 145
Hvid asparges, kærnemælkssauce & brunet smør
Tatar af Dansk okse 135
Tomater, piment d'espelette, fermenteret pebermayo & estragon
Trøffelkylling 275
Forårsløg, grønne asparges, sort hvidløg, ramsløg & kartofler med persillesmør
Fortets ostemad 125
Unika efterglød, abrikos, rugkiks & karamelsten
eller
Ymer og rabarber 125
Ymerfromage, yoghurtkage, rabarberkompot & is på rabarber
Tastingmenu 4 retter 495
Tastingmenu 5 retter 595
Vinmenu 4 retter 350
Vinmenu 5 retter 415
À la carte
Østers "Gillardeau" 125/245
3 stk. eller 6 stk. serveret med vinaigrette
Kaviar Rossini 495
30 gram "Black label"
Tatar frites 225
med salat, pommes frites & pebermayo
Fortets Moules Frites 215
med blåmuslinger, urter, pommes frites & ramsløgsmayo
Fortets Caesar salat 215
med kyllingebryst, sprød romainesalat, bacon, hvidløgscroutoner & Fortets caesardressing
Brændt blomkål (Vegetar) 165
Cremet blomkålspuré, ristede hasselnødder, syltet selleri & brunet smør
Tun tatar 225
Rørt med chipotlemayo & urter Serveret med salat & pommes frites
Pil-selv-rejer 195
Med grillet citron, ramsløgsemulsion & friskbagt surdejsbrød

Vi skifter ud i vores vine et par gange om året, men holder altid en ren og klassisk stil i de vine vi sætter på kortet.
