Brunch
Søndag: 10.00 - 16.00.
Seats er 10.00 - 12.00 og 12.30 - 16.00.
Udvalgte oste
Røræg, bacon og brunchpølser
Yoghurt med toppings
Pandekager
Sæsonens salat
Skal rejer
Croissants
Hjemmebagt brød
sæsonens frugter

Frokost
Serveres fra kl. 12.00 - 16.00
På restaurant Charlottenlund Fort serverer vi en lækker frokost, der byder på en række forskellige retter. Du kan vælge mellem forskellige former for fisk og skaldyr, kødretter og vegetariske alternativer. Vores kokke anvender friske, lokale råvarer i madlavningen, og de sørger for at der altid er noget for enhver smag på menuen.
Smørrebrød
Karrysild
med Krydderchutney, løg, kapers & æg
Sprød rødspætte
Vælg mellem rejesalat & citron eller remoulade & citron
Røget Laks
med flødestuvet spinat
Hønsesalat
med bacon, æbler, jordskokker & gammelknas
Rørt tatar
med tomat & pebermayo
Blomkål
med gammelknas, mandler & saltede citroner
Kartoffelmad
med rygeost & ristede løg
1 stk DKK 100
2 stk DKK 190
3 stk DKK 275
Frokostbord
1. servering
Karrysild med krydderchutney, løg, kapers & æg
Sprød rødspætte med remoulade & citron.
Røget laks med flødestuvet spinat.
2. servering
Hønsesalat med bacon og sprødt kyllingeskind.
Rørt tatar med tomat og pebermayo
Kartoffelmad med med rygeost & ristede løg.
295
Klassikere
Østers 125/245
3 stk. eller 6 stk. serveret med vinaigrette
Rossini "Black label" 225
10 gram
Rørt tatar 225
med salat & pommes frites
Cremet fiskesuppe 165
med bagt torsk & urter
Salade de homard 155
Hummersalat med burrata
Sødt og oste
Camembert frit. 95
med toast & solbærsyltetøj
Gammeldags æblekage 75
med flødeskum & tør sherry
Pandekage 115
med vaniljeis & appelsin sauce
Flødebolle 38
Økologisk - Mark Hermann

Aften
På restaurant Charlottenlund Fort serverer vi altid en middag med en række forskellige retter, der er inspireret af det nordisk-Franske køkken. Vores menu byder på en blanding af klassiske retter og moderne kreationer, lavet med friske, lokale råvarer. Du kan vælge mellem forskellige former for fisk og skaldyr, kødretter og vegetariske alternativer. Vores kokke har stor erfaring og kreativitet, og de sørger for at give dig en unik smagsoplevelse. Kom og besøg os for en dejlig aftensmad i smukke omgivelser.
Tastingmenu
Kammusling tatar 145,-
Jordskokkemousse & confiteret æggeblomme
Pocheret torsk 135,-
Saltbagt selleri & hasselnøddeolie
Boeuf onglet 275,-
Fyldt løg med oksekæbe, sherry sauce & grillet purløgsolie
Fortets ostemad 125,-
Comte ost (24 måneder), trøffelhonning & trøffel
eller
Hvid chokolademousse
Citroncreme & fennikel-is
Tastingmenu 4 retter 475,-
Tastingmenu 5 retter 575,-
Vinmenu 4 retter 350,-
Vinmenu 5 retter 400,-
Klassikere
Gillardeau østers naturel 125,- / 245,-
3 stk. eller 6 stk. serveret med rødvins vinaigrette
10 gram, Rossini "Black label". 225,-
Med rødløg, sprøde vafler & creme fraiche
double
Tatar frit af rørt okse 225,-
med salat & pommes frites
+ frisk trøffel 80,-
Cremet fiskesuppe 165,-
med muslinger & confiteret porre
Salade Chevre chaud. 155,-
Bitre salater, gratineret gedeost & tørrede tomater
Pandekage 115,-
Med vaniljeis & appelsin sauce
Snacks & småretter
Friteret andekroketter 95,-
med trøffelcreme
Cecina d'Lyon 115,-
(tynd skåret, tørret og røget oksekød) Fermenteret peber mayo og ristet brød
Oliven & mandler 85,-

Vi skifter ud i vores vine et par gange om året, men holder altid en ren og klassisk stil i de vine vi sætter på kortet.
