Brunch

Søndag: 10.00 - 16.00. 

Seats er 10.00 - 12.00 og 12.45 - 16.00.

Udvalgte oste

Røræg, bacon og brunchpølser

Yoghurt med toppings

Pandekager

Sæsonens salat

Skal rejer

Croissants

Hjemmebagt surdejsbrød

sæsonens frugter

-og mange andre gode retter.

Retterne varierer fra søndag til søndag, så der er aldrig 2 ens brunchbuffet'er!

DKK 299 inkl. juice, kaffe og vand

red3

Frokost

Serveres fra kl. 12.00 - 16.00

På restaurant Charlottenlund Fort serverer vi en lækker frokost, der byder på en række forskellige retter. Du kan vælge mellem forskellige former for fisk og skaldyr, kødretter og vegetariske alternativer. Vores kokke anvender friske, lokale råvarer i madlavningen, og de sørger for at der altid er noget for enhver smag på menuen.

Smørrebrød

Karrysild                                    105

Hjemmelavet Krydderchutney, løg, kapers & smilende æg

Sprød rødspætte                    110
Remoulade & citron

Sprød rødspætte                    125
Rejesalat & citron

Koldrøget Laks                        115

med flødestuvet spinat & briochebrød

Hønsesalat                               110
med bacon, æbler, jordskokkechips & gammelknas

Rørt tatar                                   125
med semidried tomater & fermenteret pebermayo

Blomkål (Vegetar)                   105
med gammelknas, saltede mandler & fermenteret citron

Kartoffelmad (Vegetar)        105
med rygeostcreme & ristede løg & urter

Frokostbord

1. servering

Karrysild med krydderchutney, løg, kapers & æg

Sprød rødspætte med remoulade & citron.

Røget laks med flødestuvet spinat.

2. servering

Hønsesalat med bacon og sprødt kyllingeskind.

Rørt tatar med tomat og pebermayo

Kartoffelmad med med rygeost & ristede løg.

295

À la carte

Østers "Gillardeau" 125/245

3 stk. eller 6 stk. serveret med vinaigrette

Kaviar Rossini                     495

30 gram "Black label"

Tatar frites                            225
med salat, pommes frites & pebermayo

Fortets Moules Frites       215
med blåmuslinger, urter, pommes frites & ramsløgsmayo

Fortets Caesar salat          215

med kyllingebryst, sprød romainesalat, bacon, hvidløgscroutoner & Fortets caesardressing

Brændt blomkål (Vegetar) 165

Cremet blomkålspuré, ristede hasselnødder, syltet selleri & brunet smør

Tun tatar                                   225

Rørt med chipotlemayo & urter Serveret med salat & pommes frites

Pil-selv-rejer                           195

Med grillet citron, ramsløgsemulsion & friskbagt surdejsbrød

Sødt og oste

Camembert frit.                    100

På toast med solbærsyltetøj

Rabarbertrifli                            75
Med vaniljecreme & fennikel crumble

Pandekage                               125
Med vaniljeis & appelsin sauce

Flødebolle                                  39

Økologisk - Mark Hermann

Aften

På restaurant Charlottenlund Fort serverer vi altid en middag med en række forskellige retter, der er inspireret af det nordisk-Franske køkken. Vores menu byder på en blanding af klassiske retter og moderne kreationer, lavet med friske, lokale råvarer. Du kan vælge mellem forskellige former for fisk og skaldyr, kødretter og vegetariske alternativer. Vores kokke har stor erfaring og kreativitet, og de sørger for at give dig en unik smagsoplevelse. Kom og besøg os for en dejlig aftensmad i smukke omgivelser.

Tastingmenu

Rødtunge  145
Hvid asparges, kærnemælkssauce & brunet smør

Tatar af Dansk okse  135
Tomater, piment d'espelette, fermenteret pebermayo & estragon

Trøffelkylling  275
Forårsløg, grønne asparges, sort hvidløg, ramsløg & kartofler med persillesmør

Fortets ostemad 125
Unika efterglød, abrikos, rugkiks & karamelsten

eller

Ymer og rabarber 125
Ymerfromage, yoghurtkage, rabarberkompot & is på rabarber

Tastingmenu 4 retter  495
Tastingmenu 5 retter  595

Vinmenu 4 retter  350
Vinmenu 5 retter  415

À la carte

Østers "Gillardeau" 125/245

3 stk. eller 6 stk. serveret med vinaigrette

Kaviar Rossini                     495

30 gram "Black label"

Tatar frites                            225
med salat, pommes frites & pebermayo

Fortets Moules Frites       215
med blåmuslinger, urter, pommes frites & ramsløgsmayo

Fortets Caesar salat          215

med kyllingebryst, sprød romainesalat, bacon, hvidløgscroutoner & Fortets caesardressing

Brændt blomkål (Vegetar) 165

Cremet blomkålspuré, ristede hasselnødder, syltet selleri & brunet smør

Tun tatar                                   225

Rørt med chipotlemayo & urter Serveret med salat & pommes frites

Pil-selv-rejer                           195

Med grillet citron, ramsløgsemulsion & friskbagt surdejsbrød

Vi skifter ud i vores vine et par gange om året, men holder altid en ren og klassisk stil i de vine vi sætter på kortet.

red23