Events

På Restaurant Charlottenlund Fort har vi traditionen tro vores spændende temaaftener. Husk at sætte kryds i kalenderen og at booke bord i god tid – temaaftenerne bliver ofte hurtigt udsolgt. Se en oversigt over kommende arrangementer på siden her

Påskebrunch

Kære Gæster,

Vi inviterer jer til en uforglemmelig påskebrunch på Restaurant Charlottenlundfort den 6. og 7. april.

Påskebord

Kære Gæster,

Vi vil gerne invitere jer til en hyggelig påskefejring på Restaurant Charlottenlund Fort!

Vi har sammensat et festligt påskebord med masser af lækre retter og god stemning, som I og jeres familie og venner kan nyde sammen.

Rosé Friday!

Forkæl dig selv, eller dine nærmeste, med en dag fyldt med luksus og nydelse på terrassen. Nyd en afkølet rosé sammen med delikate østers og fin kaviar, mens vores DJ leverer sød musik i baggrunden. Velkommen til en dag i luksus på Restaurant Charlottenlund Fort.

Sankt Hans aften

Vi inviterer dig til en mindeværdig og hyggelig Sankt Hans aften på Restaurant Charlottenlund Fort. Vi Fejrer Sankt Hans aften med en særlig udvalgt menu til lejligheden. Kom og nyd den fantastiske udsigt over havet, mens vi forkæler dig med en velsmagende middag, og tilhørende vinmenu. Mere information følger snart.

Lounge Days – Uge 28 – 30

Tag en pause fra hverdagens stress og lad os forkæle dig med vores Lounge Days på Restaurant Charlottenlund Fort. I uge 28-30 inviterer vi dig til at slappe af på vores udendørs lounge-område og nyde den smukke havudsigt. Vi vil sørge for den perfekte atmosfære med en talentfuld DJ, der vil spille afslappende og hyggelig musik, mens du nyder vores lækre drinks og cocktails. Sæt dig ned, slap af og lad os tage os af alt det praktiske. Vi sørger for, at du kan nyde en hyggelig og afslappende tid sammen med dine venner eller familie. Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores Lounge Days på Restaurant Charlottenlund Fort.

Krebsegilde

Kom og vær med til vores årlige krebsegilde på Restaurant Charlottenlund Fort! Vi fejrer traditionen med friske, velsmagende krebs, snaps og masser af festlig stemning. Vi sørger for den perfekte atmosfære med flot pyntede borde og lokale. Efter middagen kan du nyde en kop kaffe og lækker kage, mens du nyder udsigten over havet. Det er den perfekte måde at afslutte en festlig aften på. Så kom og deltag i vores krebsegilde på Restaurant Charlottenlund Fort og nyd en aften fyldt med lækker mad og festlig stemning. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Skaldyrsaften på Fortet

Gør dig klar til en uforglemmelig aften på Restaurant Charlottenlund Fort! Vi inviterer dig til vores eksklusive Skaldyrsaften, hvor du vil blive forkælet med de mest friske og velsmagende skaldyr, som vores dygtige kokke har tilberedt til perfektion. Vi byder dig velkommen med en lækker velkomstdrink, og derefter vil vores tjenere præsentere dig for aftenens menu, som inkluderer en række forskellige skaldyrsretter, der vil forkæle dine smagsløg. Efter retterne vil du blive overrasket med en lækker dessert, som er nøje udvalgt til at fuldende din oplevelse. Mineralvand er inkluderet i prisen, og du kan også vælge mellem kaffe eller te, når aftenen lakker mod enden. Alt dette kan du nyde for kun 1375 kr. Så kom og tilbring en aften i selskab med de bedste skaldyr og den bedste service på Restaurant Charlottenlund Fort. Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Osteaften ( Franske Oste )

Bliv forført af den franske ostekultur på vores Osteaften på Restaurant Charlottenlund Fort. Vi præsenterer en aften fyldt med smagsoplevelser, hvor vores dygtige ostemand vil præsentere en række klassiske franske oste. Du vil få muligheden for at smage og lære mere om de forskellige oste, der vil blive serveret sammen med passende drikkevarer, som er nøje udvalgt til at matche ostene. Vores ostemand vil give en detaljeret beskrivelse af hver enkelt ost, og du vil få mulighed for at stille spørgsmål og lære mere om oste i en hyggelig og afslappet atmosfære. Så kom og oplev den vidunderlige smag af franske oste og lær mere om deres oprindelse og historie på vores Osteaften på Restaurant Charlottenlund Fort. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften i ostens tegn.

Vidste du at du kan holde dit eget event på Charlottenlund Fort? Gør som mange andre og hold dit selskab eller konference hos os.

red10