Selskaber & Reception

1

Din helt
særlige fest

Vi skræddersyr festen til dit behov

På Restaurant Charlottenlund Fort ved vi, at din fest skal være noget helt specielt. Hvad enten du skal holde barnedåb, konfirmation, bryllup, rund fødselsdag eller en anden særlig lejlighed, så har du fortjent, at den er designet efter dit ønske. Derfor skræddersyr vi arrangementet sammen med dig. Det praktiske tager vi os af, så du selv kan være tilstede til din fest og nyde den sammen med din gæster.

3

Store lyse
lokaler

Med plads til op til 170 gæster

Charlottenlund Fort har den mest fantastiske beliggenhed lige nord for København. Med store panoramavinduer, lukker vi lyset ind og vores stilrene lokaler skaber rammen om en uforglemmelig fest. Vores sydlige lokale har plads til 112 siddende gæster. I lokalet er der egen bar og plads til band og DJ. Vores nordlige lokale har plads til 72 siddende gæster. Der er mulighed for at opstille musikanlæg og en mindre bar hvis ønsket. Ved aftenarrangementer er det en individuel aftale hvornår festen lukker. Så der er mulighed for at danse, lige til solen står op, hvis I har lyst til det.

red14

Fantastisk
udsigt

Udsigt over Øresund fra hele
restauranten. Belligenheden skaber den perfekte stemning for alle slags fester og selskaber.

Fortets Fest

Minimum 30 kuverter

Velkomstdrink: Adega Espumante

4 retters tasting menu

Vinarrangement ad libitum
Stempelkaffe/te & cognac eller likør
Fri bar i 1½ time
Øl, vand, vin, alm. spiritus.
Blomsterarrangement
Natmad

Pris pr. cov.
3 retter: 1175 - 4 retter: 1250

Reception

Minimun 20 kuverter
Fingerfood / snacks

Vil du holde reception, planlægger vi den sammen, så du får den reception du ønsker dig.

Vores nordlige lokale har plads til 92 siddende gæster, og Vores sydlige lokale har plads til 112 siddende gæster. I syd lokalet er der egen bar og begge lokaler har plads til underholdning.

Mulighederne er mange!

Se selskabskortet for muligheder og priser

Der er mulighed for at holde alle slags arrangementer på Restaurant Charlottenlund Fort. Vi kan selvfølgelig også være behjælpelige med at arrangere bustransport, formidle kontakt til musik eller andet. Det vigtigste er, at du får en god oplevelse, når du holder selskab på Fortet.

For nærmere information om menumuligheder og priser, download vores selskabskort nederst på siden.

Kontakt os

Ved forespørgsel på selskab, oplys venligst ønske om dato, frokost eller aften og ca. antal, og vi vender tilbage hurtigst muligt. De er selvfølgelig også altid velkommen til at ringe til os på 39 62 22 63.

Indtast venligst dit navn.
Indtast venligst et emne.
Indtast venligst en besked