Brunch​

Søndag: 10.00 - 15.00

Seats er 10.00 - 12.00 og 12.45 - 15.00

Udvalgte oste

Røræg, bacon & brunchpølser

Yoghurt med toppings

Pandekager

Sæsonens salat

Skalrejer

Croissants

Hjemmebagt brød

Sæsonens frugter​

- og mange andre gode retter.

Retterne varierer fra søndag til søndag, så der er aldrig 2 ens brunchbuffet'er!

299,- inkl. juice, kaffe og vand

Frokost

Mandag til lørdag 12.00-15.30

På Restaurant Charlottenlund Fort serverer vi en lækker frokost, der byder på en række forskellige retter. Du kan vælge mellem forskellige former for fisk og skaldyr, kødretter og vegetariske alternativer. Vores kokke anvender friske, lokale råvarer i madlavningen, og de sørger for at der altid er noget for enhver smag på menuen.

Smørrebrød​

Karrysild

105,-

Fortets ​hjemmelavede ​krydderchutney, løg, kapers & smilende​ æg​​

Sprød rødspætte med remoulade​

110,-

Fortets ​hjemmelavede remoulade & citron​

Sprød ​rødspætte med rejesalat​

125,-

Fortets​ hjemmelavede ​rejesalat & citron​

Koldrøget ​laks​

115,-

Med flødestuvet spinat, på smørstegt briochebrød​

​Hønsesalat​

110,-

Sprød bacon, frisk æble, jordskokkechips & Arla foods Unika Gammelknas​

​Fortets rørte tatar​

125,-

Hjemmelavede semidried tomater, karse & fermenteret pebermayo ​

​Blomkål (vegetar)

105,-

Brændt​blomkål, Arla foods Unika Gammelknas, saltede​ mandler & fermenteret citron​

Kartoffelmad ​(vegetar)​

105,-

Med rygeostcreme, ristede løg & urter​

Frokostbord

​1. servering

- Karrysild med hjemmelavet krydderchutney, løg, kapers & smilende æg​

- Sprød rødspætte med hjemmelavet remoulade & citron​ 

- Røget laks med flødestuvet spinat & brioche brød

​2. servering

- Hønsesalat sprød bacon, frisk æble, jordskokkechips & gammelknas​ 

- Rørt tatar semidried tomater & fermenteret pebermayo

​- Kartoffelmad med rygeostcreme, urter & ristede løg​

                                                                          365,-

Klassikere

​Østers "Gillardeau"​

​125/245,-

3 stk. eller 6 stk. serveret med grillet citron, karseolie & rødvinsvinaigrette​

​Kaviar, 30 g. Rossini "black label"​

495,-

Med rødløg, sprøde vafler & creme fraiche double​

​Tatar frites rørt af dansk okse ​

225,-

Med salat, pommes frites & ​mayo​

​Fortets Moules Frites​

215,-

Med blåmuslinger, urter & pommes frites med ramsløgsmayo​

​Fortets Caesar salat

215,-

Med saftigt kyllingebryst, sprød romainesalat, bacon, hvidløgscroutoner & Fortets egen caesardressing​

Brændt blomkål (vegetar)

165,-

Cremet blomkålspuré, ristede hasselnødder, syltet selleri & brunet smør

​Tuntatar​

225,-

Rørt med chipotlemayo & urter, serveres med salat & pommes frites​

​Pil-selv-rejer ca. 500g​

215,-

Med grillet citron, ramsløgsemulsion 

& friskbagt surdejsbrød​

Sødt og oste

​Camembert frit.

100,-

Med toast & solbærsyltetøj

Rabarbertrifli​

75,-

Vaniljecreme & fennikel crumble​

​Pandekage

125,-

Hjemmelavet vaniljeis, karameliserede mandelsplitter & appelsinsauce

Mark Hermann Flødebolle

39,-

Skovmærke eller citrontimian

Aften

​På Restaurant Charlottenlund Fort serverer vi altid en middag med en række forskellige retter, der er inspireret af det nordisk-franske køkken. Vores menu byder på en blanding af klassiske retter og moderne kreationer, lavet med friske, lokale råvarer. Du kan vælge mellem forskellige former for fisk og skaldyr, kødretter og vegetariske alternativer. Vores kokke har stor erfaring og kreativitet, og de sørger for at give dig en unik smagsoplevelse. Kom og besøg os for en dejlig aftensmad i smukke omgivelser.

Tastingmenu

Cremet jomfruhummerbisque                                            145,-

Taskekrabbe, sort sesam, syltet fennikel, saltbagt selleri & persillecreme 

Dampet ørred                                                                             135,-

Dehydreret kammusling, kartoffel/porretærte, fermenterede stikkelsbær & sauce blanquette m. ørredrogn

Bavette                                                                                          275,-

Smørstegte kantareller, sherryglaserede løg, græskar i variationer, sprød grønkål & pebersauce skilt m. græskarkerneolie

Cheesecake                                                                                125,-

"Unika Blå Kornblomst", brændte figner & sherry

eller

Citrustærte                                                                                 125,-

Mørk chokolade, lemoncurd, pistaciecreme 

& bergamotte-is

Tastingmenu 4 retter 495 ,-

Tastingmenu 5 retter 595 ,-

Vinmenu 4 retter 350 ,-

Vinmenu 5 retter 415 ,-

Klassikere

Østers "Gillardeau"                                                      125 / 245,-

3 stk. eller 6 stk. serveret med grillet citron, karseolie & rødvinsvinaigrette​


Kaviar, 30 g. Rossini "black label"​                                    495,-

Med rødløg, sprøde​ vafler & creme fraiche double​


Tatar frites rørt​ af ​dansk ​okse​​                                            225,-

Med salat, pommes frites &​ mayo​

Fortets Moules Frites                                                              215,-

Med blåmuslinger, urter & pommes frites med mayo​


Fortets Caesar salat                                                                215,-

Med saftigt ​kyllingebryst, sprød ​romainesalat, bacon, hvidløgscroutoner & Fortets ​egen ​caesardressing​

Brændt​ blomkål ​(vegetar)​                                                    165,-

Cremet​ blomkålspuré, ristede​ hasselnødder, syltet​ selleri 

​& brunet smør​​

Tuntatar​                                                                                        225,-

Rørt med chipotlemayo & urter,​​ serveres med salat 

& pommes frites​

Pil-selv-rejer​ ca. 500g​                                                           195,-

Med grillet citron, mayo & friskbagt ​surdejsbrød​

Sødt og oste

​Camembert frit

100,-​

Med toast & solbærsyltetøj

​Rabarbertrifli​

75,-

Vaniljecreme og fennikelcrumble

​Pandekage

125,-

Hjemmelavet vaniljeis, karamelliserede mandelsplinter & appelsinsauce

​Cheesecake

125,-

”Unika Blå Kornblomst”, brændte figner & sherry

​Citrustærte

125,-

Mørk chokolade, lemoncurd, pistaciecreme & 

bergamotte-is

Mark Hermann flødebolle                                                        39,-

Skovmærrke eller citrontimian

​Vi skifter ud i vores vine et par gange om året, men holder altid en ren og klassisk stil i de vine vi sætter på kortet.

                  ​instagram  facebook-app-symbol

Kontakt​

(+45) 39 62 22 63

info@charlottenlundfortet.dk

Restaurant Charlottenlund Fort

Strandvejen 150

2920 Charlottenlund

Selskaber:
arrangement@charlottenlundfortet.dk

Se kontrolrapport

Åbningstider

Frokost

Mandag: 12.00 - 15.00

Tirsdag - Lørdag: 12.00 - 16.00

Søndag: 10.00-15.00 (brunch)​

Aften

Mandag: til 22.00

Tirsdag - Fredag: 17.30 - 22.00
Lørdag: 18.00-22.00

Søndag: Lukket​