Frokost

Tirsdag til lørdag 12.00-15.30

På Restaurant Charlottenlund Fort serverer vi en lækker frokost, der byder på en række forskellige retter. Du kan vælge mellem forskellige former for fisk og skaldyr, kødretter og vegetariske alternativer. Vores kokke anvender friske, lokale råvarer i madlavningen, og de sørger for at der altid er noget for enhver smag på menuen.

Smørrebrød​

​Karrysild

105,-

Fortets ​hjemmelavede ​krydderchutney, løg, kapers & smilende​ æg​​

Sprød rødspætte med remoulade​

110,-

Fortets ​hjemmelavede remoulade & citron​

Koldrøget ​laks​

115,-

Med flødestuvet spinat, på smørstegt briochebrød​

​Hønsesalat​

110,-

Sprød bacon, frisk æble, jordskokkechips & Arla foods Unika Gammelknas​

​Fortets rørte tatar​

125,-

Hjemmelavede semidried tomater, karse & fermenteret pebermayo ​

​Blomkål (vegetar)

105,-

Brændt​blomkål, Arla foods Unika Gammelknas, saltede​ mandler & fermenteret citron​

Kartoffelmad ​(vegetar)​

105,-

Med rygeostcreme, ristede løg & urter​

Frokostbord

​1. servering

Portvinssild med hjemmelavet karrysalat

Koldrøget laks med blødkogt æg, rejer & tomat

Sprød rødspætte med hjemmelavet remoulade, dild & citron

​2. servering

Andeconfit rørt med estragon & æble/løg kompot

Julemedister med lun rødkål

​Lune frikadeller med bagte rødbeder & drueagurk

365,-

Klassikere

​Østers "Gillardeau"​

​125/245,-

3 stk. eller 6 stk. serveret med grillet citron, karseolie & rødvinsvinaigrette​

​Kaviar, 30 g. Rossini "black label"​

495,-

Med rødløg, sprøde vafler & creme fraiche double​

​Tatar frites rørt af dansk okse ​

225,-

Med salat, pommes frites & ​mayo​

​Fortets Caesar salat

215,-

Med saftigt kyllingebryst, sprød romainesalat, bacon, hvidløgscroutoner & Fortets egen Caesardressing​

​Tuntatar​

225,-

Rørt med chipotlemayo & urter, serveres med salat & pommes frites​

Sødt og oste

​Camembert frit.

100,-

Med toast & solbærsyltetøj

Æbletrifli​

75,-

Med flødeskum, saltkaramel og havrecrumble

​Pandekage

125,-

Hjemmelavet vaniljeis, karameliserede mandelsplitter & appelsinsauce

Mark Hermann Flødebolle

39,-

Skovmærke eller citrontimian

Aften

​På Restaurant Charlottenlund Fort serverer vi altid en middag med en række forskellige retter, der er inspireret af det nordisk-franske køkken. Vores menu byder på en blanding af klassiske retter og moderne kreationer, lavet med friske, lokale råvarer. Du kan vælge mellem forskellige former for fisk og skaldyr, kødretter og vegetariske alternativer. Vores kokke har stor erfaring og kreativitet, og de sørger for at give dig en unik smagsoplevelse. Kom og besøg os for en dejlig aftensmad i smukke omgivelser.

Tastingmenu

​Dampet torsk

145,-

Syltet kål, ristede nødder, syltede sennepsfrø & sennepauce

Cremet jordskokkesuppe

135,-

Kammusling, bakskuld, jordskok & Granny Smith

Sprød nakkefilet

275,-

Morkler, pommes duchesse m. saltkaramel, rødkål & sprød svær

Unika Sirius

125,-

Dehydreret komælksost m. blåskimmelkultur, dadler,

kiksebund m. hampefrø & Unika Karamelsten

Fortets "risalamande"

125,-

Panna cotta m. rosmarin & marcipan, kirsebær-is & brændte mandler

Tastingmenu 4 retter 495 ,-

Tastingmenu 5 retter 595 ,-

Vinmenu 4 retter 350 ,-

Vinmenu 5 retter 415 ,-

Klassikere

Østers "Gillardeau"

125/245,-

3 stk. eller 6 stk. serveret med grillet citron, karseolie & rødvinsvinaigrette​

Kaviar, 30 g. Rossini "black label"​

495,-

Med rødløg, sprøde​ vafler & creme fraiche double​

Tatar frites rørt​ af ​dansk ​okse​​

225,-

Med salat, pommes frites &​ mayo​

Fortets Caesar salat

215,-

Med saftigt ​kyllingebryst, sprød ​romainesalat, bacon,

hvidløgscroutoner & Fortets ​egen ​caesardressing​

Tuntatar

225,-

Rørt med chipotlemayo & urter,​​ serveres med salat

& pommes frites​​

Sødt og oste

​Camembert frit

100,-

Med toast & solbærsyltetøj

​Æbletrifli​

75,-

Med flødeskum, saltkaramel & havrecrumble

​Pandekage

125,-

Hjemmelavet vaniljeis, karamelliserede mandelsplinter & appelsinsauce

​Unika Sirius

125,-

Dehydreret komælksost m. blåskimmelkultur, dadler, kiksebund m. hampefrø & Unika Karamelsten

​Fortets "risalamande"

125,-

Panna cotta m. rosmarin & marcipan, kirsebær-is & brændte mandler

Mark Hermann flødebolle

39,-

Skovmærrke eller citrontimian

Brunch​

Søndag: 10.00 - 15.00

Seats er 10.00 - 12.00 og 12.45 - 15.00

Udvalgte oste

Røræg, bacon & brunchpølser

Yoghurt med toppings

Pandekager

Sæsonens salat

Skalrejer

Croissants

Hjemmebagt brød

Sæsonens frugter​

- og mange andre gode retter.

Retterne varierer fra søndag til søndag, så der er aldrig 2 ens brunchbuffet'er!

299,- inkl. juice, kaffe og vand

​Vi skifter ud i vores vine et par gange om året, men holder altid en ren og klassisk stil i de vine vi sætter på kortet.

Har du husket at booke vores nytårsmenu?

                  ​instagram  facebook-app-symbol

Kontakt​

(+45) 39 62 22 63

info@charlottenlundfortet.dk

Restaurant Charlottenlund Fort

Strandvejen 150

2920 Charlottenlund

Selskaber:
arrangement@charlottenlundfortet.dk

Se kontrolrapport

Åbningstider

Frokost

Mandag: Lukket

Tirsdag - lørdag: 12 - 16

Søndag: 10 - 15 (brunch)

Aften

Mandag: Lukket

Tirsdag - fredag: 17.30 - 21

Lørdag: 18 - 22

Søndag: Lukket

Særlige åbningstider

Lukket: 23. & 24. december

Åbent: 25. & 26. december til julebuffet.

Lukket: 27. december til og med 4. januar 

(åbent for nytårs take away 31. december fra 10-14)