Frokost

Tirsdag til lørdag 12.00-15.30

På Restaurant Charlottenlund Fort serverer vi en lækker frokost, der byder på en række forskellige retter. Du kan vælge mellem forskellige former for fisk og skaldyr, kødretter og vegetariske alternativer. Vores kokke anvender friske, lokale råvarer i madlavningen, og de sørger for at der altid er noget for enhver smag på menuen.

​Book bord    

Frokostbordet

Retterne kan vælges af én eller deles mellem jer ved bordet. Retterne serveres som små delevenlige anretninger. Vi anbefaler 3-4 retter pr. person. Serveres af én omgang med 2 slags brød og smør.​

Stk. pris 100,-   3. stk. 285,-   4. stk. 360,-   5. stk. 450,-​

Christiansøpigens sild

Peberrodscreme, smilende æg & skalotteløg

Røget laks & avocado

Brændt hjertesalat, hytteost & syltede rødløg

Sprød rødspætte
Citron, remoulade & spæde urter

Skaldyrssalat
Asparges, dild & ørredrogn

Æg & rejer
Syltet skorzonerrod, hvidløgsemulsion & tangkaviar

Brændt blomkål (vegetar)
Crudité af violet blomkål, blomkålspuré & brunet smør med hasselnødder

Kartoffel (vegetar)
Rygeostcreme, ristede løg & purløgsemulsion

Hønsesalat
Bacon, bøgehatte & ”Gammelknas”

Roastbeef
Ristede løg, agurkesalat & perberrod

Tatar
Rødbede, kapers & confiteret æggeblomme

Carpaccio
Trøffelemulsion, syltede perleløg & parmesan

Flæskesteg
Syltet rødkål, sprøde svær & agurkesalat

A la carte

​Østers

125,- / 245,-

Serveret med grillet citron, karseolie & balsamico med rødløg. 3. stk. eller 6. stk. 

​Moules Frites

245,-

Hvidvinsdampede blåmuslinger, båmuslingesuppe & pommes frites

​Tatar frites

225,-

Rørt tatar, bitre salater & pommes frites

Tuntatar

215,-

Chipotle, syltet fennikel & pommes frites

Pil-selv-rejer

185,-

½ kg rejer, ristet brød, citron/hvidløgsmayo

Charcuteri

175,-

Parmesanpølse, provencepølse, røget skinke, lufttørret okse, ”Gammelknas”, Tapenade, saltede mandler, oliven & cornichoner

Caesar Salat

215,-

Saftigt kyllingebryst, sprød romaine salat, bacon, hvidløgscrutoner & Caesar dressing

Sødt og ost

Friteret camembert

100,-

Solbærsyltetøj, bitre salater & vinaigrette

Rabarbertrifli

85,-

Makroner, syrnet vaniljecreme & flødeskum

Ost

125,-

Unika ”Gammelknas”, ”Den hvide dame”, ”Blå kornblomst”, kompot & knækbrød

Pandekage

125,-

Vaniljeis, karamelliserede mandelsplitter & appelsinsauce

Fortets kanonkugler

25,- / 65,-

Økologisk kakao, mørk rom, brændt hvid chokolade.

1. stk. eller 3. stk. 

Fortets petit fours

75,-

Kanonkugle, mazarinkage med saltkaramel & brownie med ganache

Aften

​På Restaurant Charlottenlund Fort serverer vi altid en middag med en række forskellige retter, der er inspireret af det nordisk-franske køkken. Vores menu byder på en blanding af klassiske retter og moderne kreationer, lavet med friske, lokale råvarer. Du kan vælge mellem forskellige former for fisk og skaldyr, kødretter og vegetariske alternativer. Vores kokke har stor erfaring og kreativitet, og de sørger for at give dig en unik smagsoplevelse. Kom og besøg os for en dejlig aftensmad i smukke omgivelser.

​Book bord    

Tastingmenu

​Blåmuslingsuppe

145,-

Syltet skorzonerrod, dehydreret blåmusling, rabarber & urter

Saltet lyssej

135,-

Bakskuld, syltede perleløg, kapersbær, salturt, stikkelsbær, østersemulsion & saltet tykmælk​

Kalveculotte

275,-

Grønne asparges, forårsløg, brændt skalotte, blomkålspuré, ramsløgpesto, trøffelsauce & nye danske kartofler vendt med urtesmør & radiser​

Unika "Sølvræv"

125,-

Råsyltede skovbær med estragon, knækbrød med græskarkerner & bronzefennikel​

Jordbærtærte​

125,-

Kold jordbærsuppe, kammerjunker, koldskål-is, mørk chokolade & dehydreret jordbær​

Tastingmenu 4 retter 495 ,-

Tastingmenu 5 retter 595 ,-

Vinmenu 4 retter 350 ,-

Vinmenu 5 retter 415 ,-

A la carte

​Østers

125,- / 245,-

Serveret med grillet citron, karseolie & balsamico med rødløg. 3. stk. eller 6. stk.

​Moules Frites

245,-

Hvidvinsdampede blåmuslinger, båmuslingesuppe & pommes frites

​Tatar frites

225,-

Rørt tatar, bitre salater & pommes frites

Tuntatar

215,-

Chipotle, syltet fennikel & pommes frites

Pil-selv-rejer

185,-

½ kg rejer, ristet brød, citron/hvidløgsmayo

Charcuteri

175,-

Parmesanpølse, provencepølse, røget skinke, lufttørret okse, ”Gammelknas”, Tapenade, saltede mandler, oliven & cornichoner

Caesar Salat

215,-

Saftigt kyllingebryst, sprød romaine salat, bacon, hvidløgscrutoner & Caesar dressing

Sødt og oste

​Friteret camembert

100,-

Solbærsyltetøj, bitre salater & vinaigrette​

​Rabarbertrifli​

85,-

Makroner, syrnet vaniljecreme & flødeskum

​Pandekage

125,-

Med vaniljeis, karamelliserede mandelsplitter & appelsinsauce

​Ost

125,-

Unika "Gammelknas", "Den hvide dame", "Blå kornblomst", kompot & knækbrød

Fortets kanonkugler​

25,-/ 65,-

Økologisk kakao, mørk rom & brændt hvid chokolade. 1. stk. eller 3. stk. ​

Fortets petit fours

75,-

Kanonkugle, mazarinkage med saltkaramel & brownie med ganache

Brunch​

Søndag: 10.00 - 15.00

Seats er 10.00 - 12.00 og 12.45 - 15.00

På Restaurant Charlottenlund Fort serverer vi en brunch der udgør en sammensætning og en omhyggelig udvælgelse fra den traditionelle brunch og frokosten. Brunchen præsenteres i forskellige varianter og skifter dynamisk fra gang til gang.​

Vores menu varierer hver gang. F.eks:

Røræg, bacon & brunchpølser

Fiskefrikadeller med kapersremoulade

Lun leverpostej med champignon

Sæsonens madtærte 

Kyllingeoverlår med forårsløg & sesam 

Dampet fisk med syltet fennikel & rejer 

Koldrøget laks & urteemulsion 

To slags kødpålæg med rå løg, sylt & urteemulsion

Tre slags salater 

​Tre slags oste med kompot & knækbrød

Æbletærte med karamel & hasselnødder

Citronfromage med flødeskum & pistacie

Chiagrød med topping 

Yoghurt med vanilje & topping

Pandekager, croissant & tebirkes

Sirup, müsli og Fortets nutella

Hjemmebagt brød​

og meget meget mere...

299,- inkl. juice, kaffe og vand

​Vi skifter ud i vores vine et par gange om året, men holder altid en ren og klassisk stil i de vine vi sætter på kortet.

                  ​instagram  facebook-app-symbol

Kontakt​

(+45) 39 62 22 63

info@charlottenlundfortet.dk

Restaurant Charlottenlund Fort

Strandvejen 150

2920 Charlottenlund

Selskaber:
arrangement@charlottenlundfortet.dk

Se kontrolrapport

Køkkenets åbningstider 

Frokost

Mandag: Lukket

Tirsdag - lørdag: 12 - 16 (sidste ordre kl. 15.30)

Åbent for drikkevarer kl. 11.00

Søndag: 10 - 15 (brunch)

Aften

Mandag: Lukket

Tirsdag - fredag: 17.30 - 22 (sidste ordre kl. 21)

Lørdag: 18 - 22 (sidste ordre kl. 21)

Søndag: Lukket