Frokost

Tirsdag til lørdag 12.00-15.30

På Restaurant Charlottenlund Fort serverer vi en lækker frokost, der byder på en række forskellige retter. Du kan vælge mellem forskellige former for fisk og skaldyr, kødretter og vegetariske alternativer. Vores kokke anvender friske, lokale råvarer i madlavningen, og de sørger for at der altid er noget for enhver smag på menuen.

​Book bord    

Smørrebrød​

​Karrysild

110,-

Fortets ​hjemmelavet ​krydderchutney, løg, kapers & smilende​ æg​​

Sprød rødspætte med remoulade​

120,-

Fortets ​hjemmelavet remoulade & citron​

Sprød rødspætte med rejesalat

135,-

Med hjemmelavet rejesalat & citron

Koldrøget ​laks​

125,-

Med flødestuvet spinat, på smørstegt briochebrød​

​Hønsesalat​

120,-

Sprød bacon, Granny Smith, jordskokkechips, saltbagt knoldselleri, syltede bøgehatte & Unika Gammelknas​

​Fortets rørte tatar​

135,-

Hjemmelavede semidried tomat, estragonemulsion, brøndkarse & sæsonens chips

​Blomkål (vegetar)

115,-

Brændt​blomkål, Arla foods Unika Gammelknas, saltede​ mandler & fermenteret citron​

Kartoffelmad ​(vegetar)​

115,-

Med rygeostcreme, rødløg, ristede løg & urter​

Æg og rejer

120​,-

Smilende æg & rejer på brioche med purløgsemulsion, dild & citron

Leverpostej

120​,-

Med syltet agurk, syltet rødbede, bacon, champignon & karse

Skaldyrssalat

135​,-

Med rogn, tang, citron & urter

Roastbeef

135​,-

Med remoulade, syltet agurk, bløde løg, ristede løg, peberrod & karse

Frokostbord

​1. servering

Karrysild med hjemmelavet krydderchutney, løg, kapers & smilende æg

Sprød rødspætte med hjemmelavet remoulade & citron

Røget laks med flødestuvet spinat

​2. servering

Hønsesalat med sprød bacon, Granny Smith, jordskokkechips, saltbagt knoldselleri, syltede bøgehatte & Unika Gammelknas

Rørt tatar med semidried tomat, estragonemulsion, brødkarse & chips

Kartoffelmad med rygeostcreme, urter, rødløg & ristede løg

365,-

Klassikere

​Østers "Gillardeau"​

125,-/245,-

Serveret med grillet citron, karseolie & rødvinsvinaigrette. 

3. stk. eller 6. stk.​

​Kaviar, 30 g. Rossini "black label"​

495,-

Med rødløg, sprøde vafler & creme fraiche double​

​Tatar frites rørt af dansk okse ​

225,-

Med salat, pommes frites & ​mayo​

​Fortets Caesar salat

215,-

Med saftigt kyllingebryst, sprød romainesalat, bacon, hvidløgscroutoner & Fortets egen Caesardressing​

​Croque madame

175,-

Smørristet brød, lufttørret skinke, sauce mornay, gratineret med gammelknas & toppet med spejlæg

Sødt og oste

​Camembert frit.

100,-

Med toast & solbærsyltetøj

Æbletrifli​

75,-

Med flødeskum, saltkaramel og havrecrumble

​Pandekage

125,-

Vaniljeis, karameliserede mandelsplitter & appelsinsauce

Fortets kanonkugler

25,- / 45,-

Hjemmelavet romkugler med mørk rom, & brændt hvid chokolade. 1. stk. eller 3. stk. 

Aften

​På Restaurant Charlottenlund Fort serverer vi altid en middag med en række forskellige retter, der er inspireret af det nordisk-franske køkken. Vores menu byder på en blanding af klassiske retter og moderne kreationer, lavet med friske, lokale råvarer. Du kan vælge mellem forskellige former for fisk og skaldyr, kødretter og vegetariske alternativer. Vores kokke har stor erfaring og kreativitet, og de sørger for at give dig en unik smagsoplevelse. Kom og besøg os for en dejlig aftensmad i smukke omgivelser.

​Book bord    

Tastingmenu

​Cremet fiskesuppe

145,-

Syltet bladselleri, ristede græskarkerner & smørstegte østershatte

Sprød torskerogn​

135,-

Grillet kinakål, friterede kapers, fermenterede stikkelsbær & sauce blanquette med kærnemælksvalle

Tilkøb kaviar + 85,-​

Slowcooked oksebryst

275,-

Kartoffelsoufflé, smørdampet porre, syltet portobello & cremet svampesauce​

Unika "Drunken dog"

125,-

Syltede og grillede grønne tomater, ristet hasselnød & knækbrød med kokos​

Æbletærte​

125,-

Hvid chokoladeganache med citrontimian, brændt hvid chokolade, flødeis med saltkaramel & karamelsauce​

Tastingmenu 4 retter 495 ,-

Tastingmenu 5 retter 595 ,-

Vinmenu 4 retter 350 ,-

Vinmenu 5 retter 415 ,-

Klassikere

Østers "Gillardeau"

125,-/245,-

Serveret med grillet citron, karseolie & rødvinsvinaigrette​. 3. stk. eller 6. stk. 

Kaviar, 30 g. Rossini "black label"​

495,-

Med rødløg, sprøde​ vafler & creme fraiche double​

Tatar frites rørt​ af ​dansk ​okse​​

225,-

Med salat, pommes frites &​ mayo​

Fortets Caesar salat

215,-

Med saftigt ​kyllingebryst, sprød ​romainesalat, bacon,

hvidløgscroutoner & Fortets ​egen ​caesardressing​

Croque madame​

175,-

Smørristet brød, lufttørret skinke, sauce mornay, gratineret med Gammelknas & toppet med spejlæg​

Sødt og oste

​Camembert frit

100,-

Med toast & solbærsyltetøj

​Æbletrifli​

75,-

Med flødeskum, saltkaramel & havrecrumble

​Pandekage

125,-

Med vaniljeis, karameliserede mandelsplinter & appelsinsauce

​Unika "Drunken dog"

125,-

Syltede og grillede grønne tomater, ​ristet hasselnød & knækbrød med kokos

​Æbletærte

125,-

Hvid chokoladeganache med citrontimian, brændt hvis chokolade, flødeis med saltkaramel & karamelsauce​

Fortets kanonkugler​

25,-/45,-

Hjemmelavede romkugler med mørk rom & brændt hvid chokolade. 1. stk eller 3. stk. ​

Brunch​

Søndag: 10.00 - 15.00

Seats er 10.00 - 12.00 og 12.45 - 15.00

Røræg, bacon & brunchpølser

Fiskefrikadeller med kapersremoulade

Lun leverpostej med champignon

Sæsonens madtærte 

Kyllingeoverlår med forårsløg & sesam 

Dampet fisk med syltet fennikel & rejer 

Koldrøget laks & urteemulsion 

To slags kødpålæg med rå løg, sylt & urteemulsion

Tre slags salater 

​Tre slags oste med kompot & knækbrød

Æbletærte med karamel & hasselnødder

Citronfromage med flødeskum & pistacie

Chiagrød med topping 

Yoghurt med vanilje & topping

Pandekager, croissant & tebirkes

Sirup, müsli og Fortets nutella

Hjemmebagt brød​

og meget meget mere...

299,- inkl. juice, kaffe og vand

​Vi skifter ud i vores vine et par gange om året, men holder altid en ren og klassisk stil i de vine vi sætter på kortet.

                  ​instagram  facebook-app-symbol

Kontakt​

(+45) 39 62 22 63

info@charlottenlundfortet.dk

Restaurant Charlottenlund Fort

Strandvejen 150

2920 Charlottenlund

Selskaber:
arrangement@charlottenlundfortet.dk

Se kontrolrapport

Køkkenets åbningstider 

Frokost

Mandag: Lukket

Tirsdag - lørdag: 12 - 16 (sidste ordre kl. 15.30)

Søndag: 10 - 15 (brunch)

Aften

Mandag: Lukket

Tirsdag - fredag: 17.30 - 22 (sidste ordre kl. 21)

Lørdag: 18 - 22 (sidste ordre kl. 21)

Søndag: Lukket