Frokost

Tirsdag til lørdag 12.00-15.30

På Restaurant Charlottenlund Fort serverer vi en lækker frokost, der byder på en række forskellige retter. Du kan vælge mellem forskellige former for fisk og skaldyr, kødretter og vegetariske alternativer. Vores kokke anvender friske, lokale råvarer i madlavningen, og de sørger for at der altid er noget for enhver smag på menuen.

Vi har naturligvis også et udvalg af børneretter til de mindste.

​Book bord    

Frokostbordet

Retterne kan vælges af én eller deles mellem jer ved bordet. Retterne serveres som små delevenlige anretninger. Vi anbefaler 3-4 retter pr. person. Serveres af én omgang med 2 slags brød og smør.​

Stk. pris 100,-   3. stk. 285,-   4. stk. 360,-   5. stk. 450,-​

Karrysild

Kapers, løg, smilende æg, dild & purløg

Koldrøget laks

Friskost rørt m. hyldeblomst, rosenpeber, friterede kapers, syltede rødløg & dild

Sprød fladfisk
Citron, kapersremoulade, dild & karse

Spicy krebsehalesalat

Smilende æg, sprød kål & ramsløgsstøv

Æg & rejer
Citronmayo, cherrytomat, dild & salturt

Avocado

Svampe tapioca, syltet glaskål, tangstøv & radise cress

Stracciatella

Zucchini crudité, citrus vinaigrette, pinjekerner & oregano

Hønsesalat
Syltede bøgehatte, selleri & bacon

Fiskefrikadelle
Kapersremoulade & citron

Rørt tatar
Chipotlemayo, dehydreret tomat, syltede sennepsfrø & vild brøndkarse

Kyllingelevermousse
Rugbrødscrumble, syltede rødløg, balsamico & bitre salater

Kartoffel

Purløgsmayo, syltede gule beder, havgus, baconcrumble & radise cress

A la carte

Rørt tatar frites

225,-

Chipotlemayo, dehydreret tomat, syltede sennepsfrø, vild brøndkarse, pommes frites & mayo

Chevre Chaud

195,-

Gratineret gedeost, bagte gule & rødbeder & karamelliseret valnødder

Dagens fisk

245,-

Sæsongrønt, kartoffel & sauce

Skaldyrsbisque

135,-

Syltede tomater, fennikel crudité & stegte jomfruhummerhaler

Vol au vent

175,-

Sæsonens svampe, confiterede brisler, morkel sauce & syltede bøgehatte

Sødt og ost

Blommekage

85,-

Vaniljeis

3 Oste

95,-

Serveret med sødt & sprødt

Fortets petit fours

stk. pris 35,-

Flødebolle

Hasselnød, feulletine & mørk chokolade ganache

Bagt banacreme kakaoskal

Aften

​På Restaurant Charlottenlund Fort serverer vi altid en middag med en række forskellige retter, der er inspireret af det nordisk-franske køkken. Vores menu byder på en blanding af klassiske retter og moderne kreationer, lavet med friske, lokale råvarer. Du kan vælge mellem forskellige former for fisk og skaldyr, kødretter og vegetariske alternativer. Vores kokke har stor erfaring og kreativitet, og de sørger for at give dig en unik smagsoplevelse. Kom og besøg os for en dejlig aftensmad i smukke omgivelser.

Vi har naturligvis også et udvalg af børneretter til de mindste.

​Book bord    

Tastingmenu

Skaldyrsbisque

135,-

Syltede tomater, fennikel crudité & jomfruhummerhaler

Oksecarpaccio

145,-

Trøffelcreme, semidried tomater, dehydreret oliven & bitre salater

Braiseret kalvespidsbryst

225,-

Smørstegt kål, karamelliseret løgpuré, bordelaise m. røget oksemarv & nye danske kartofler

”Københavnerstang”

125,-

Ananas sorbet, creme anglaise, rombraiseret ananas & citrusurter

Tastingmenu 4 retter 525 ,-

Vinmenu 4 retter 395 ,-

A la carte

Retterne fra vores tastingmenu, kan bestilles
​a la carte

​Dagens fisk

245,-

Sæsongrønt, kartoffel & sauce

Chevre Chaud

195,-

Gratineret gedeost, bagte gule & rødbeder & karamelliseret valnødder

Rørt tatar frites

225,-

Chipotlemayo, dehydreret tomat, syltede sennepsfrø, vild brøndkarse, pommes frites & mayo

Blomkål

175,-

Mandel-miso puré, syltet romanesco, røget mandel & broccolini

Vol au vent

175,-

Sæsonens svampe, confiterede brisler, morkel sauce & syltede bøgehatte

Sødt og oste

Blommekage

85,-

Vaniljeis

”Københavnerstang”

125,-

Ananas sorbet, creme anglaise, rombraiseret ananas & citrusurter

3 oste

95,-

Serveret med sødt & sprødt

Fortets petit fours

Stk. pris 35,-

Flødebolle

Hasselnød, feulletine & mørk chokolade ganache

Bagt banacreme kakaoskal

Brunch​

Søndag: 10.00 - 15.00

Seats er 10.00 - 12.00 og 12.45-15.0

På Restaurant Charlottenlund Fort serverer vi en brunch der udgør en sammensætning og en omhyggelig udvælgelse fra den traditionelle brunch og frokosten. Brunchen præsenteres i forskellige varianter og skifter dynamisk fra gang til gang.

Vores menu varierer hver gang. F.eks:

  • Røræg, bacon & brunchpølser
  • Fiskefrikadeller med kapersremoulade
  • Lun leverpostej med champignon
  • Sæsonens madtærte
  • Kyllingeoverlår med forårsløg & sesam
  • Dampet fisk med syltet fennikel & rejer
  • Koldrøget laks & urteemulsion
  • To slags kødpålæg med rå løg, sylt & urteemulsion
  • Tre slags salater
  • Tre slags oste med kompot & knækbrød
  • Æbletærte med karamel & hasselnødder
  • Citronfromage med flødeskum & pistacie
  • Chiagrød med topping
  • Yoghurt med vanilje & topping
  • Pandekager, croissant & tebirkes
  • Sirup, müsli og Fortets nutella
  • Hjemmebagt brød

og meget meget mere...

325,- inkl. juice, kaffe og vand​​

3-12 år spiser for 50% af prisen

​Vi skifter ud i vores vine et par gange om året, men holder altid en ren og klassisk stil i de vine vi sætter på kortet.

                  ​instagram  facebook-app-symbol

Kontakt​

(+45) 39 62 22 63

info@charlottenlundfortet.dk

Restaurant Charlottenlund Fort

Strandvejen 150

2920 Charlottenlund

Selskaber:
arrangement@charlottenlundfortet.dk

Se kontrolrapport

Køkkenets åbningstider 

Frokost

Mandag: Lukket

Tirsdag - lørdag: 12 - 16 (sidste ordre kl. 15.30)

Åbent for drikkevarer kl. 11.00

Søndag: 10 - 15 (brunch)

Aften

Mandag: Lukket

Tirsdag - fredag: 17.30 - 22 (sidste ordre kl. 21)

Lørdag: 18 - 22 (sidste ordre kl. 21)

Søndag: Lukket