Konferencelokaler med fuld forplejning

Hold dit møde eller konference hos os

Leder du efter nogle konferencelokaler, hvor du og deltagerne kan deltage i spændende faglige aktiviteter i smukke omgivelser med fuld forplejning? Så kan du afholde dit møde eller din konference her på Restaurant Charlottenlund Fort. Vi har nemlig nogle morderne og funktionelt indrettede konferencelokaler, som vi lejer ud til mange forskellige firmaarrangementer.

Hvis du leder efter mødelokaler, hvor du kan afholde en konference i nærheden af Gentofte, Skovshoved eller omegn, så er Charlottenlund Fort oplagt. Udover at danne ramme om konferencen, tilbereder vi en sæsonbetonet menu med friske råvarer, så du og de øvrige deltagere kan fordybe jer i de faglige oplæg og nyde et velsmagende måltid undervejs.

Konferencelokaler i lyse og rolige rammer

Vores konferencelokaler er moderne, funktionelt og inspirerende indrettet med udsigt ud over Øresund. Her kan vi afholde møder og konferencer for mellem 2-170 deltagere, fordelt på to store, lyse lokaler, og vi kan ligeledes stille diverse AV-udstyr samt trådløst internet til jeres rådighed. Dertil hjælpe vi gerne med planlægning og inspiration i forhold til spændende aktiviteter i pauserne.

Vi har sammensat to forskellige løsninger, som du kan benytte dig af, alt afhængigt af hvor lang en konference du skal afholde:

  • Formiddag- / Eftermiddagskonference
  • Heldagsmøde

Pakkeløsningerne er tiltænkt at gøre det nemmere og mere overskueligt for dig, men vi tager naturligvis gerne imod særlige forespørgsler og tilpasser arrangementet ud fra netop dine ønsker og behov. Uanset om det vedrører forplejning, indretning, aktiviteter eller andet, så er vores imødekommende personale klar til at servicere jeres behov.

Kontakt os og overlad din konference til os

Ønsker du at høre mere om dine muligheder, eller vil du booke vores konferencelokaler? Kontakt os i dag og book vores lokaler til konferencer, og lad os hjælpe dig med at skabe en dag, du og de andre deltagere sent vil glemme.

                  ​instagram  facebook-app-symbol

Kontakt​

(+45) 39 62 22 63

info@charlottenlundfortet.dk

Restaurant Charlottenlund Fort

Strandvejen 150

2920 Charlottenlund

Selskaber:
arrangement@charlottenlundfortet.dk

Se kontrolrapport

Køkkenets åbningstider 

Frokost

Mandag: Lukket

Tirsdag - lørdag: 12 - 16 (sidste ordre kl. 15.30)

Åbent for drikkevarer kl. 11.00

Søndag: 10 - 15 (brunch)

Aften

Mandag: Lukket

Tirsdag - fredag: 17.30 - 22 (sidste ordre kl. 21)

Lørdag: 18 - 22 (sidste ordre kl. 21)

Søndag: Lukket