​Julefrokostmenu tilberedt af sæsonens friske råvarer

Nyd en velsmagende julemenu med en fantastisk udsigt over Øresund

Julen er for mange lig med en klassisk julefrokostmenu i selskab med familie eller venner. For mange er det dog en uoverskuelig opgave selv at stå for at tilberede al maden til selskabet. I stedet for kan du med fordel holde dit juleselskab hos Restaurant Charlottenlund Fort, hvor du og dine gæster kan nyde vores velsmagende julefrokostmenu, mens I nyder vores 180° udsigt over Øresund.

Vi holder til i Charlottenlund, og med vores fantastiske beliggenhed og velsmagende mad er vi et oplagt valg for dig, der befinder dig i lokalområdet, Gentofte eller Skovshoved, men vi har også mange gæster, der kommer længere væk fra for at nyde vores flotte omgivelser og velsmagende julefrokostmenu.

Fransk og nordisk inspireret julefrokostmenu

Vores køkken tilbereder en traditionel julefrokostmenu med inspiration fra både det franske og det nordiske køkken. Al vores mad bliver tilberedt fra bunden af med sæsonens friske råvarer, og vi sørger for at teste alle retterne, inden de bliver serveret, så det kun er den bedste gourmetmad, der bliver serveret ved bordet.

Vi afholder både større og mindre selskaber

Uanset om du ønsker at holde hele dit julefrokostarrangement for familie eller venner hos os, eller om du blot ønsker at nyde en velsmagende julefrokostmenu sammen med dine nærmeste, så er der mulighed for det i vores flotte og stilrene lokaler. Her sørger vi for en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige i de smukkeste omgivelser.

Vi har lokaler med plads til helt op mod 112 siddende gæster, og derfor kan du med fordel vælge vores restaurant, når du for eksempel skal afholde julefrokost for virksomhedens ansatte.

Kontakt os og hør mere eller reserver et bord

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores menu eller for at reservere et bord til din julefrokost. Du kan også reservere bord online, hvis du foretrækker det. Ønsker du at afholde et større selskab hos os, hører vi også gerne fra dig, så vi kan planlægge arrangementet sammen med dig.

                  ​instagram  facebook-app-symbol

Kontakt​

(+45) 39 62 22 63

info@charlottenlundfortet.dk

Restaurant Charlottenlund Fort

Strandvejen 150

2920 Charlottenlund

Selskaber:
arrangement@charlottenlundfortet.dk

Se kontrolrapport

Køkkenets åbningstider 

Frokost

Mandag: Lukket

Tirsdag - lørdag: 12 - 16 (sidste ordre kl. 15.30)

Åbent for drikkevarer kl. 11.00

Søndag: 10 - 15 (brunch)

Aften

Mandag: Lukket

Tirsdag - fredag: 17.30 - 22 (sidste ordre kl. 21)

Lørdag: 18 - 22 (sidste ordre kl. 21)

Søndag: Lukket