Firmaarrangement med udsigt over Øresund

Vi tilpasser en dag ud fra jeres behov

Skal du til at arrangere den årlige sommerfest eller julefrokost for dit firma, eller vil du invitere dine medarbejdere med på en spændende faglig dag, hvor I kan lytte til et inspirerende oplæg og nyde et velsmagende måltid mad med udsigt ud over Øresund? Så kan vi her på Restaurant Charlottenlund Fort hjælpe dig. Vi afholder nemlig et stort udvalg af firmaarrangementer tilpasset ud fra dine behov.

Med vores fantastiske placering i Charlottenlund med fantastisk udsigt udover vandet, afholder vi arrangementer for virksomheder og arbejdspladser fra hele området, herunder Gentofte og Skovshoved. Udover vores gode placering og smukke lokaler har vi et stort fokus på fantastisk madlavning, og vi kan tilbyde vores gourmetmad, uanset hvilken form for firmaarrangement du skal afholde.

Faglige og sociale arrangementer for firmaer i unikke omgivelser

Uanset om du skal afholde et fagligt eller socialt arrangement, tilpasser vi vores lokaler ud fra jeres ønsker og behov. Vi har to store lokaler, som har plads til henholdsvis 112 og 72 siddende gæster, som kan indrettes med egen bar, plads til band, DJ og lignende, hvis I skal holde en fest til den lyse morgen.

Lokalerne er ligeledes udstyret med diverse AV-udstyr samt trådløst internet, og de fungerer derfor også ideelt som konferencelokaler. Hvis du ønsker at holde en heldagskonference, der slutter af med et fantastisk måltid og et brag af en fest, så kan du også komme til det her hos os.

Ved at afholde dit firmaarrangement her på Charlottenlund Fort er du sikret en dag og aften, du og dine medarbejdere sent vil glemme. Med vores unikke placering, fantastiske måltider og serviceorienterede ansatte skaber vi en aften for jer, hvor der er plads til faglig fordybelse, underholdende aktiviteter og alt, hvad I ellers kunne drømme om.

Kontakt os og få et tilbud på dit firmaarrangement

Hvis du kunne tænke dig et tilbud på at afholde et firmaarrangement her, eller hvis du vil høre mere om vores menuer og pakkeløsninger, så hører vi meget gerne fra dig. Vi ser frem til at tage imod dig og dine kollegaer.

                  ​instagram  facebook-app-symbol

Kontakt​

(+45) 39 62 22 63

info@charlottenlundfortet.dk

Restaurant Charlottenlund Fort

Strandvejen 150

2920 Charlottenlund

Selskaber:
arrangement@charlottenlundfortet.dk

Se kontrolrapport

Køkkenets åbningstider 

Frokost

Mandag: Lukket

Tirsdag - lørdag: 12 - 16 (sidste ordre kl. 15.30)

Åbent for drikkevarer kl. 11.00

Søndag: 10 - 15 (brunch)

Aften

Mandag: Lukket

Tirsdag - fredag: 17.30 - 22 (sidste ordre kl. 21)

Lørdag: 18 - 22 (sidste ordre kl. 21)

Søndag: Lukket