Brunch
Søndag: 10.00 - 16.00.
Seats er 10.00 - 12.00 og 12.30 - 16.00.
Friskbagt brød og croissants
Æg, bacon og cocktailpølser
Yoghurt med müsli
Fisk og skaldyr
Lune retter
Salater
Arnoldi’s honning og nutella
Amerikanske pandekager med sirup
Ost

Frokost
Serveres fra kl. 12.00 - 16.00
På restaurant Charlottenlund Fort serverer vi en lækker frokost, der byder på en række forskellige retter. Du kan vælge mellem forskellige former for fisk og skaldyr, kødretter og vegetariske alternativer. Vores kokke anvender friske, lokale råvarer i madlavningen, og de sørger for at der altid er noget for enhver smag på menuen.
Smørrebrød
Gammeldags modnet sild
med stikkelsbær, sprøde boghvedekerner, creme fraiche double, æble & løg
Sprød rødspætte
Vælg mellem rejesalat & citron eller remoulade & citron
Sprødstegte jordskokker
Gammelknas, hasselnød & grønkål
Hønsesalat
Grillet salat, bacon & sprødt kyllingeskind
Rejemad
med pocheret æg og hollandaise
Rørt tatar
med sprøde kartofler og peberrodscreme
Svampetoast
syltede pærleløg & trøffelmayo
1 stk DKK 100
2 stk DKK 190
3 stk DKK 275
Frokosttallerken
1. servering
Sild med creme fraiche double, æble & løg. Sprød rødspætte med remoulade og citron, Rejesalat.
2. servering
Hønsesalat med bacon og sprødt kyllingeskind. Rørt tatar med sprøde kartofler & peberrodscreme. Svampetoast med syltede perleløg og trøffelmayo.
295
Klassikere
Gillardeau østers naturel 125/245
3 stk. eller 6 stk. serveret med vinaigrette
Rossini "Black label" 225
10 gram
Tatar frit af rørt okse 225
med salat & pommes frites
Cremet fiskesuppe 165
med muslinger & confiteret porre
Salade chevre chaud 155
Bitre salater, gratineret gedeost & tørret tomater
Sødt og oste
Camembert frit. 95
med toast & solbærsyltetøj
3 slags oste 125
med sødt & sprødt
Gammeldags æblekage 75
med flødeskum & tør sherry
Citronsorbet 75
med ristede nødder & olivenolie
Flødebolle 38

Aften
På restaurant Charlottenlund Fort serverer vi altid en middag med en række forskellige retter, der er inspireret af det nordisk-Franske køkken. Vores menu byder på en blanding af klassiske retter og moderne kreationer, lavet med friske, lokale råvarer. Du kan vælge mellem forskellige former for fisk og skaldyr, kødretter og vegetariske alternativer. Vores kokke har stor erfaring og kreativitet, og de sørger for at give dig en unik smagsoplevelse. Kom og besøg os for en dejlig aftensmad i smukke omgivelser.
Tastingmenu
Muslinger 145,-
Syltet able, hasselnodder & muslingefumét
Ravioli 135,-
fyldt med confiteret pore, saltbagt selleri & Vesterhavs sauce
Glaseret kalvetykkam 275,-
Rodbede, pare, kartoffel & urtesauce
Eller torsk + 45,-
Cremet osteflan. 125,-
Karamelsten, figner, solbær & rugbrød crumble
Mandel crumble
Hvid chokoladeskum, blodappelsin & ingefær serveret med yoghurtis
Ag & rejer
Dildmayo, dild & syltet tomat
Tastingmenu 4 retter 475,-
Tastingmenu 5 retter 575,-
Vinmenu 4 retter 350,-
Vinmenu 5 retter 400,-
Klassikere
Gillardeau østers naturel 125,- / 245,-
3 stk. eller 6 stk. serveret med roavinsvinagrelie
10 gram, Rossini "Black label". 225,-
Med rødløg, sprøde vafler & creme fraiche
double
Tatar frit af rørt okse 225,-
med salat & pommes frites
+ frisk trøffel 80,-
Cremet fiskesuppe 165,-
med muslinger & confiteret porre
Salade Chevre chaud. 155,-
Bitre salater, gratineret gedeost & tørrede tomater
Citronsorbet 75,-
Med ristede nodder & olivenolie
Snacks & småretter
Friteret andekroketter 95,-
med trøffelcreme
Cecina d'Lyon 115,-
(tynd skåret, tørret og røget oksekød) Fermenteret peber mayo og ristet brød
Oliven & mandler 85,-

Vi skifter ud i vores vine et par gange om året, men holder altid en ren og klassisk stil i de vine vi sætter på kortet.
