3962 2263
Send e-mail
Book bord
Book bord
Book her
D. 24 april, Kl. 18.30
Menu og vinmenu
(8 vine, snacks & 4 retter)
Saltede mandler og oliven
2019 Alta Alella Cava Mirgin Rosé Brut Nature, Spanien
Røget laks nordisk inspireret
2022 Rebholz Riesling Trocken, Pfalz, Tyskland
2023 Attis Albariño Lias Finas, Rías Baixas, Spanien
Jomfruhummer bisque med smagen af forår
2022 Stéphanie & Vincent Michelet Chablis V.V., Bourgogne, Frankrig
2023 Vacheron Sancerre Blanc, Loire, Frankrig
Lyst fjerkræ med asparges og morkelsauce
2020 4Kilos 'Gallinas y Focas', Mallorca, Spanien
2022 Plume Rouge Pinot Noir, Jura, Frankrig
Rabarberdessert vaniljeis
2023 Alice Bel Colle Brachetto D'Acqui DOCG Rosso, Piemonte, Italien
995,-
Kontakt
(+45) 39 62 22 63
info@charlottenlundfortet.dk
Restaurant Charlottenlund Fort
Strandvejen 150
2920 Charlottenlund
Selskaber: arrangement@charlottenlundfortet.dk
Se kontrolrapport
Køkkenets åbningstider
Frokost
Mandag: Lukket
Tirsdag - lørdag: 12 - 16 (sidste ordre kl. 15.30)
Åbent for drikkevarer kl. 11.00
Søndag: 10 - 15 (brunch)
Aften
Tirsdag - fredag: 17.30 - 22 (sidste ordre kl. 21)
Lørdag: 18 - 22 (sidste ordre kl. 21)
Søndag: Lukket
Genveje
Menuer
Julefrokost
Selskaber & konferencer
Om restauranten
Events
Bisættelse
Jobs
Køb gavekort