Vildtaften

Specialmenu af 6-retters vildt. Vinmenu & snacks. 1100,-

Ankomst mellem kl 18.00-18.30, første ret serveres kl. 19.00

CANAPÉER

Tatar af dyreryg, sprød rösti & tyttebær

Vagtellår, teriyaki & sesam

Kroket af gråand, rødløgsmarmelade & radicchio

MENU

Vildsvineterrin, trøffel & jordskok

Gravet råvildt, majs, kantareller & havgus-sauce

Krondyrhjerte, svampe à la creme & smørristet brioche

Vagtel, kyllingsoufflé, boghvedekerner, rødbede, sort hvidløg & sauce bordelaise

Grillet dyreryg, palmekål, skorzonerrod, pommes duchesse, syltet skalotteløg & sherrysauce med røget marv

Kirsebærtærte, honningkage-crumble, amaretto-is & Grand Marnier-sauce

                  ​instagram  facebook-app-symbol

Kontakt​

(+45) 39 62 22 63

info@charlottenlundfortet.dk

Restaurant Charlottenlund Fort

Strandvejen 150

2920 Charlottenlund

Selskaber:
arrangement@charlottenlundfortet.dk

Se kontrolrapport

Køkkenets åbningstider 

Frokost

Mandag: Lukket

Tirsdag - lørdag: 12 - 16 (sidste ordre kl. 15.30)

Åbent for drikkevarer kl. 11.00

Søndag: 10 - 15 (brunch)

Aften

Mandag: Lukket

Tirsdag - fredag: 17.30 - 22 (sidste ordre kl. 21)

Lørdag: 18 - 22 (sidste ordre kl. 21)

Søndag: Lukket