Julefrokost d. 25 og 26 december, serveres family style ved bordene. 495,-
kl. 12-17 med senest ankomst kl. 15.
1. Servering - Serveres ved bordene
Marineret sild med karrysalat & æg
Kryddersild med syltede rødløg, creme fraiche 38% & friterede kapers
Koldrøget laks med peberrodscreme & radiser
Æg & rejer med citronmayo
Sprød fladfisk med remoulade & citron
Hønsesalat med bøgehatte & bacon
Medister med grov sennep
Anderilette, cornichoner & bitre salater
Svinekam med rødkål
Lun leverpostej med svampe & bacon
Lune frikadeller med surt
2. Servering - Servers som buffet
3 slags ost med kompot & knækbrød
Risalamande med lun kirsebærsauce
Æbletærte med piske creme fraiche 38%
Brunkager & vaniljekranse
Petit fours: mandelkage, lemon curd & sprød marengs