Bourgogneaften​

D. 12. september kl. 18.30. Special menu af 4-retter og 9 vine fra Laudrup vine. 1250,-.

Billetter købes via laudrup.dk.

VELKOMST

Kyllingelevermousse, sprødt kyllingeskind & syltede bøgehatte

Skaldyrssalat, tang & ørredrogn

Tatar, estragonemulsion & karamelliserede løg

​NV, Simmonet-Febvre Cremant Blanc de Noir Brut P100

FORRET

Koldrøget laks, agurk, æble, dild, surdejscrumble & sauce på rygeost

2022, Stephanie & Vincent Michelet Petit chablis

2021, Coudurier Jung Hautes Côtes de Nuits Blanc

MELLEMRET

Jomfruhummerbisque, jordskoktærte med jomfruhummerhaler, jordskokchips, citron & basilikum

2020, Louis Latour Rully Blanc

2022, Sylvain Debord Chassagne Montrachet

HOVEDRET

Kalvemørbrad, pommes duchesse, broccolini, sherryglaseret skalotte, grillet blomme & morkelsauce med røget marv

2022, Fabien Coche Auxey-Duresses Rouge

2022, Arnaud Baillot Vosne-Romanee Villages

OST

Comté, Beaufort & Gruyére, karamelliseret mirabelblomme & kiks med rosmarin & havsalt

2021, Bouzereau Beaune Rouge 1. Cru

2018, Nicolas Rossignol Volnay

                  ​instagram  facebook-app-symbol

Kontakt​

(+45) 39 62 22 63

info@charlottenlundfortet.dk

Restaurant Charlottenlund Fort

Strandvejen 150

2920 Charlottenlund

Selskaber:
arrangement@charlottenlundfortet.dk

Se kontrolrapport

Køkkenets åbningstider 

Frokost

Mandag: Lukket

Tirsdag - lørdag: 12 - 16 (sidste ordre kl. 15.30)

Åbent for drikkevarer kl. 11.00

Søndag: 10 - 15 (brunch)

Aften

Mandag: Lukket

Tirsdag - fredag: 17.30 - 22 (sidste ordre kl. 21)

Lørdag: 18 - 22 (sidste ordre kl. 21)

Søndag: Lukket