D. 12. september kl. 18.30. Special menu af 4-retter og 9 vine fra Laudrup vine. 1250,-.
Billetter købes via laudrup.dk.
VELKOMST
Kyllingelevermousse, sprødt kyllingeskind & syltede bøgehatte
Skaldyrssalat, tang & ørredrogn
Tatar, estragonemulsion & karamelliserede løg
NV, Simmonet-Febvre Cremant Blanc de Noir Brut P100
FORRET
Koldrøget laks, agurk, æble, dild, surdejscrumble & sauce på rygeost
2022, Stephanie & Vincent Michelet Petit chablis
2021, Coudurier Jung Hautes Côtes de Nuits Blanc
MELLEMRET
Jomfruhummerbisque, jordskoktærte med jomfruhummerhaler, jordskokchips, citron & basilikum
2020, Louis Latour Rully Blanc
2022, Sylvain Debord Chassagne Montrachet
HOVEDRET
Kalvemørbrad, pommes duchesse, broccolini, sherryglaseret skalotte, grillet blomme & morkelsauce med røget marv
2022, Fabien Coche Auxey-Duresses Rouge
2022, Arnaud Baillot Vosne-Romanee Villages
OST
Comté, Beaufort & Gruyére, karamelliseret mirabelblomme & kiks med rosmarin & havsalt
2021, Bouzereau Beaune Rouge 1. Cru
2018, Nicolas Rossignol Volnay