Frokost
Tirsdag til lørdag 12.00-15.30
På Restaurant Charlottenlund Fort serverer vi en lækker frokost, der byder på en række forskellige retter. Du kan vælge mellem forskellige former for fisk og skaldyr, kødretter og vegetariske alternativer. Vores kokke anvender friske, lokale råvarer i madlavningen, og de sørger for at der altid er noget for enhver smag på menuen. Vi har naturligvis også et udvalg af børneretter til de mindste.
Retterne kan vælges af én eller deles mellem jer ved bordet. Retterne serveres som små delevenlige anretninger. Vi anbefaler 3-4 retter pr. person. Serveres af én omgang med 2 slags brød og smør.
-
Stk. pris 100,-
-
3 stk. 285,-
-
4 stk. 360,-
-
5 stk. 450,-
-
Karrysild
Kapers, løg, smilende æg, dild & purløg
-
Gravad laks
Sennepssauce, fennikel crudité & dild
-
Sprød fladfisk
Citron, kapersremoulade, dild & karse
-
Spicy krebsehalesalat
Smilende æg, sprød kål & ramsløgsstøv
-
Æg & rejer
Citronmayo, cherrytomat, dild & salturt
-
Avocado
Svampe tapioca, syltet glaskål, tangstøv & radise cress
-
Stracciatella
Zucchini crudité, citrus vinaigrette, pinjekerner & oregano
-
Hønsesalat
Syltede bøgehatte, selleri & bacon
-
Fiskefrikadelle
Kapersremoulade & citron
-
Rørt tatar
Chipotlemayo, dehydreret tomat, syltede sennepsfrø & vild brøndkarse
-
Anderilette
Cornichoner, bitre salater & tranebær vinaigrette
-
Kartoffel
Purløgsmayo, syltede gule beder, havgus, baconcrumble & radise cress
-
Rørt tatar frites 225,-
Chipotlemayo, dehydreret tomat, syltede sennepsfrø, vild brøndkarse, pommes frites & mayo
-
Chevre Chaud 195,-
Gratineret gedeost, bagte gule & rødbeder & karamelliseret valnødder
-
Dagens fisk 245,-
Sæsongrønt, kartoffel & sauce
-
Cremet græskarsuppe 135,-
Ristede græskarkerner, friteret salvie & syltet græskar
-
Vol au vent 175,-
Sæsonens svampe, confiterede brisler, morkel sauce & syltede bøgehatte
Aften
På Restaurant Charlottenlund Fort serverer vi altid en middag med en række forskellige retter, der er inspireret af det nordisk-franske køkken. Vores menu byder på en blanding af klassiske retter og moderne kreationer, lavet med friske, lokale råvarer. Du kan vælge mellem forskellige former for fisk og skaldyr, kødretter og vegetariske alternativer. Vores kokke har stor erfaring og kreativitet, og de sørger for at give dig en unik smagsoplevelse. Kom og besøg os for en dejlig aftensmad i smukke omgivelser.
Vi har naturligvis også et udvalg af børneretter til de mindste.
Retterne fra vores tasting menu kan også bestilles a la carte.
-
Cremet græskarsuppe 135,-
Ristede græskarkerner, friteret salvie & syltet græskar
-
Makrel 145,-
Syltede ribs, tomat consommé & friskost
-
Confiteret andelår 225,-
Kartoffel kompot, syltede tyttebær, palmekål & andesauce
-
Créme brûlée 125,-
Brændte mandler & kirsebærsorbet
-
Tastingmenu 4 retter 525,-
-
Vinmenu 4 retter 495,-
-
Dagens fisk 245,-
Sæsongrønt, kartoffel & sauce
-
Chevre Chaud 195,-
Gratineret gedeost, bagte gule & rødbeder & karamelliseret valnødder
-
Rørt tatar frites 225,-
Chipotlemayo, dehydreret tomat, syltede sennepsfrø, vild brøndkarse, pommes frites & mayo
-
Blomkål 175,-
Mandel-miso puré, syltet romanesco, røget mandel & broccolini
-
Vol au vent 175,-
Sæsonens svampe, confiterede brisler, morkel sauce & syltede bøgehatte
Brunch
Søndag: 10.00 – 12.00 & 12.45 – 15.00
På Restaurant Charlottenlund Fort serverer vi en brunch der udgør en sammensætning og en omhyggelig udvælgelse fra den traditionelle brunch og frokosten. Brunchen præsenteres i forskellige varianter og skifter dynamisk fra gang til gang.
Vi serverer brunch i to forskellige seats. Fra kl. 10.00-12.00 og fra kl. 12.45 til 15.00.
325,- inkl. juice, kaffe, lemonader & filtreret vand
0-2 år gratis, 3-11 år spiser for 50% af prisen
Vores menu varierer fra gang til gang, men vil typisk indeholde:
- Røræg med purløg, bacon & brunchpølser fra Öxneholm
- Krydredde fiskefrikadeller med remoulade
- Lun leverpostej med bacon & champignon
- Løgtærte med syltede svampe, vesterhavsost & purløg
- Æg & rejer med citronmayo
- Koldrøget laks, avocadocreme, syltet fennikel & urter
- To slags charcuteri & syltede cornichoner
- Grøn salat á la Cæsar
- Tomatsalat med straciatella & basilikum
- Sæsonens salat
- Ostebræt, en fast, en hvidskimmel, en blåskimmel, knækbrød & kompot
- Skiveskåret ost & marmelade
- Amerikanske pandekager, hasselnøddecreme, ahornsirup & blåbær
- Chiagrød & yoghurt
- Udvalg af toppings
- Croissant & tebirkes
- Lun æblecrumble & syrnet vaniljecreme
- Hjemmebagt maltbrød, rugbrød & pisket smør
- og meget mere...