Påske​

Påskebrunch

d. 31. marts fra kl. 10-15

Menu

Bacon, røræg & brunchpølser

Lune fiskefrikadeller

Lun leverpostej med champignon

Sæsonens madtærte

Dagens suppe

Kyllingeoverlår med forårsløg og sesam

Lune frikadeller med sylt

To slags kødpålæg med rå løg, sylt & urteemulsion

Påskelam med flødekartofler & sherrysauce

Dampet fisk med syltet fennikel & rejer

Koldrøget laks & urteemulsion

Æg & rejer

Tomatsalat

Caesarsalat

Perlebygsalat

Kartoffelsalat med pesto

Kapersremoulade

Sæsonens frugter

Chiagrød med topping

Youghurt med vanilje & topping

Croissants & tebirkes

Pandekager

Tre slags oste med kompot & knækbrød

Citronfromage med flødeskum & pistacie-crumble

Æbletærte med karamel & hasselnødder

Sirup, müsli & Fortets nutella

og meget mere...

299,-

Påskefrokostbuffet

d. 1. april fra kl. 12-15.

​Menu

Karrysild med Fortets krydderchutney & urter

Æg og rejer

Pil selv rejer med mayo & brød

Stegt sild & spidskålssalat med syrnet fløde, grov sennep & persille

Sprød rødspætte med citron & remoulade

Lakserillette med rygeost, glaskål, karse & sprøde radiser

Grøn salat med æble, sennepsvinaigrette & kerner

Hønsesalat med bacon & syltede bøgehatte

Lune frikadeller med sylt

Lune fiskefrikadeller med kapersremoulade

Påskelam med flødekartofler & sherrysauce

Kalveculotte med ovnbagte rosmarinkartofler

Tre salgs oste med sprødt og sødt

Gammeldags æblekage

Citrontærte med brændt marengs

425,-

                  ​instagram  facebook-app-symbol

Kontakt​

(+45) 39 62 22 63

info@charlottenlundfortet.dk

Restaurant Charlottenlund Fort

Strandvejen 150

2920 Charlottenlund

Selskaber:
arrangement@charlottenlundfortet.dk

Se kontrolrapport

Køkkenets åbningstider 

Frokost

Mandag: Lukket

Tirsdag - lørdag: 12 - 16 (sidste ordre kl. 15.30)

Søndag: 10 - 15 (brunch)

Aften

Mandag: Lukket

Tirsdag - fredag: 17.30 - 22 (sidste ordre kl. 21)

Lørdag: 18 - 22 (sidste ordre kl. 21)

Søndag: Lukket