• SELSKAB & RECEPTION

DIN SÆRLIGE FEST

Vi skræddersyr festen til dit behov

På Restaurant Charlottenlund Fort ved vi, at din fest skal være noget helt specielt. Hvad enten du skal holde barnedåb, konfirmation, bryllup, rund fødselsdag eller en anden særlig lejlighed, så har du fortjent, at den er designet efter dit ønske. Derfor skræddersyr vi arrangementet sammen med dig. Det praktiske tager vi os af, så du selv kan være tilstede til din fest og nyde den sammen med din gæster.

STORE, LYSE LOKALER

Med plads til op til 170 gæster

Charlottenlund Fort har den mest fantastiske beliggenhed lige nord for København. Med store panoramavinduer, lukker vi lyset ind og vores stilrene lokaler skaber rammen om en uforglemmelig fest. Vores sydlige lokale har plads til 100 siddende gæster. I lokalet er der egen bar og plads til band og DJ. Vores nordlige lokale har plads til 70 siddende gæster. Der er mulighed for at opstille musikanlæg og en mindre bar hvis ønsket. Ved aftenarrangementer er det en individuel aftale hvornår festen lukker. Så der er mulighed for at danse, lige til solen står op, hvis I har lyst til det.

FANTASTISK UDSIGT

Udsigt over Øresund fra hele restauranten

Fra Fortet er der 180° udsigt ud over Øresund. Hvad end du står i restauranten eller på vores terrasse er der vand i sigte så langt øjet rækker. Det er oplagt at byde dine gæster velkommen med bobler på terrassen, hvis vejret tillader det og når arrangementet trækker indenfor vil gæsterne stadig kunne nyde den smukke udsigt.

HELAFTENS ARRANGEMENT

Min. 20 pers.

Velkomstdrink: N.V. Cava Castellblanc , Brut
Månedens menu
Vinarrangement ad libitum
Stempelkaffe & cognac eller likør
Fri bar i 1½ time
Øl, vand, vin, alm. spiritus.
Blomsterarrangement
Natmad efter ønske
Pris pr. cov.
3 retter: 1050-
4 retter: 1150,-
5 retter: 1250,-

RECEPTION

Min. 20 pers. / Ved brunch Min. 30 pers.

Vil du holde reception, planlægger vi den sammen, så du får den reception du ønsker dig. I vores sydlige lokale er der plads til 200 gæster til en stående reception og i vores nordlige lokale er der plads til 120 gæster ved en stående reception.

MULIGHEDERNE ER MANGE

Se selskabskortet for muligheder og priser

Der er mulighed for at holde alle slags arrangementer på Restaurant Charlottenlund Fort. Vi kan selvfølgelig også være behjælpelige med at arrangere bustransport, formidle kontakt til musik eller andet. Det vigtigste er, at du får en god oplevelse, når du holder selskab på Fortet.

For nærmere information om menumuligheder og priser, download vores selskabskort nederst på siden.

DET SIGER GÆSTERNE

Fantastisk bryllup med utrolig professionelt personale. Der var styr på alt. 

Lisa Tvarnø

Vi havde et selskab med 100 mennesker til barnedåb og vi havde en fantastisk dag. God service og god mad af gode råvarer. Vi var meget tilfredse.

Mila Nastacha Loguercio

Vi holdt bryllupsmiddagen der, og det var fantastisk i alle detaljer.

Jonas Brink

Min datters bryllup blev fejret med festmenu, som var suveræn: 4 retter lækker mad og diverse vine serveret effektivt og venligt af meget søde unge tjenere. Omgivelserne er perfekte.

Birte L

Vi holdt barnedåb for vores datter dernede. Det var en brunch, og alt var som det skulle være, med opdækning af den pynt vi havde leveret. Inden da havde de sat god tid af til at tale med os om vores ønsker og var fleksible ifht. menuen.
Maden var super lækker og udover det sædvanlige til en god pris. Kan varmt anbefales.

Christina W