• Julefrokost på fortet

November/december

Hold Julefrokosten på fortet

Marineret sild
med karrysalat og æg

Krondild sild
med syltede rødløg og friteret capers

Rimmet laks
med cream cheese og syltet fennikel

Æg og rejer
med mayo på saltet citron

Fiskefilet
med capers remoulade og citron

Krydret julemedister
med dehydreret rødbeder

Svinemørbrad
med syltet selleri og langpeber

Lun leverpostej
med svampe og bacon

Ostefad
med compot og oliven

Ris ala mande
med lun kirsebærsauce

Alle retter serveres ved bordet

Kun mod forudbestilling

385,- ved min 4 og max 10 cov

Ud af huset: 335,- min 10 cov

25. & 26. december 12.00-17.00

Lad os stå for familiens julefrokost

Marineret sild
med karrysalat og æg

Stegt sild i lage

Krondild sild
med syltede rødløg og friteret capers

Rimmet laks
med creamcheese og syltet fennikel

Gravad laks
med senneps sauce

Æg og rejer
med mayo på saltet citron

Fiskefilet
med capers remoulade og citron

Krydret julemedister
med dehydreret rødbeder

Svinemørbrad
med syltet selleri og langpeber

Svinekam
med rødkål

Lun leverpostej
med svampe og bacon

Lune frikadeller
med surt

Ostefad
med compot og oliven

Ris ala mande
med lun kirsebærsauce

Alle retter serveres ved bordet


350,- pr cov
max 10 pers. pr. selskab