• FROKOST

« FROKOST »

12.00-16.00 MAN-LØR

« Smørrebrød »

Chr.ø pigens Sild creme fraiche, rødløg & kapers
Rødspætte urteremoulade, tyttebær, citron & dild
Hønsesalat Bacon, svampe  & karse
Toast Skagen Cremet rejesalat, rogn, citron & dild
Roastbeef Bløde løg, spejlæg & surt
Æg og rejer, mayo, citron & dild

Pr pers: 1 stk 90,- 2 stk 170,- 3 stk 230,-

 

« Frokost tallerken »

Sild m. æg og rødløg, 2 slags fisk, lun ting og ost  230,-
2 serveringer

« Menu »

2-3 retter lavet efter årstiden
Spørg venligst jeres tjener 2 retter 250,-
Spørg venligst jeres tjener 3 retter 300,-

« Små retter »

Strandkrabbe bisque 120,-
kartoffel og rejechips

Vildt Cappacio 130,-
Estragonmayo, syltet perleløg, valnød & karse

Rimmet Lange 120,-
Gule beder, vanille, havtorn & fermenteret hvidløg

« Klassikere »

Ceasarsalat, confiteret kylling, parmesan & hvidløgs croutons 120,-

Rødspættefilet, kartoffel, citron, kapers, brunet smør & mandler 155,-

Varmrøget lakserilette, fennikel, frissee og dild mayo 125,-

« Ost & Dessert»

Udvalg af oste,  3 slags med tilbehør 90,-
Dagens kage, spørg venligst jeres tjener 55,-
Dagens dessert, spørg venligst jeres tjener 85,-
Sødt til kaffen 30,-