• FROKOST

« FROKOST »

12.00-16.00 MAN-LØR

« Smørrebrød »

Christiansøpigens Sild, cremefraiche, rødløg & kaspers
Rødspætte, urteremoulade, tyttebær, citron & dild
Toast Skagen, cremet rejesalat, rogn, citron & dild
Roastbeef, blødeløg, spejlæg og surt
Æg og rejer, mayo, citron og dild

1 stk 90,- I 2 stk 170,- I 3 stk 230,-

« Frokosttallerken »

2 serveringer
Chr.ø pigens sild, creme fraiche, rødløg
2 slags fisk, lun ting og ost med sprødt & sødt
220,-

« Menu »

2-3 retter lavet efter årstiden
Spørg venligst jeres tjener 2 retter 250,-
Spørg venligst jeres tjener 3 retter 300,-

« Små retter »

Gravad laks 120,-
syrnet fløde, purløg, syltet fennikel, rødløg og ræddiker

Vildt Cappacio130,-
estragon mayo , syltet perleløg, valnød,karse
Svinekæbe 110,-
Pastinak pure, palmekål , eddike og puffet kartoffel

« Klassikere »

Ceasarsalat , confiteret kylling, parmesan og hvidløgs croutons120,-

Rødspættefilet, kartoffel, citron, kapers, brunet smør & mandler 155,-

Frokost bøf , løg pure, bønner og rødvinsglace 198,-

« Ost & Dessert»

Udvalg af oste,  3 slags med tilbehør 90,-
Dagens kage, spørg venligst jeres tjener 55,-
Dagens dessert, spørg venligst jeres tjener 85,-
Sødt til kaffen 30,-