• FROKOST

« FROKOST »

12.00-16.00 MAN-LØR

« Smørrebrød »

Christians Ø pigens sild
Cremefraiche, rødløg & kapers

Rødspætte

Urteremoulade, tyttebær, citron & karse

Rørt tatar,
Chips, estragon mayo, peberrod & tallerkensmækker

Toast Skagen
Cremet rejesalat, rogn, citron & dild

Kartoffelmad
Purløgsmayo, ristede løg, radise & bacon

Røget laks
Avocado, kinaradise & urter

Pr pers: 1 stk 90,- 2 stk 175,- 3 stk 250-

 

« Frokost tallerken »

1.Servering: Christians Ø pigens sild, cremefraiche, æg, rødløg & kapers
2.Servering: 2 slags fisk, 1 slags kød & ost 250,-

« Menu »

2-3 retter lavet efter årstiden
Spørg venligst jeres tjener 2 retter 250,-
Spørg venligst jeres tjener 3 retter 300,-

« Små retter »

Tatar på saltet laks 125,-
Hyldeblomst, kærnemælk, skovsyre & ribs

Salade Nicoise 135,-
Grillet tun, æg, bønner & oliven

Avocado og spinat 120,- (vegetar)
Græsk yoghurt, butterdej, linser & urter

Østers 3 stk. 125,-
Vinaigrette, citron & toast

« Klassikere »

Ceasarsalat, kyllinge croquet, parmesan, romaine & ceasardressing 135,-
Rødspættefilet, kartoffel, citron, kapers, brunet smør & mandler 155,-
Matjes filet, nye kartofler, dild & cremefraiche 145,-

« Ost & Dessert»

Dagens kage, spørg venligst jeres tjener 59,-
Dagens dessert, spørg venligst jeres tjener 100,-
Ostetallerken, 3 slags inkl. tilbehør 100,-
Sødt til kaffen 32,-