• FROKOST

« FROKOST »

12.00-16.00 MAN-LØR

« Smørrebrød »

Rødspætte, urteremoulade, tyttebær, citron & dild
Tatar, peberrods-emulsion, kartoffelchips, kapers & urter
Toast Skagen, cremet rejesalat, rogn, citron & dild
Andebryst, syltet rødkål, appelsinmayo & andetapioka
Chr. Ø Pigens Sild, cremefraiche, rødløg & kaspers

1 stk 90,- I 2 stk 170,- I 3 stk 230,-

« Menu »

2-3 retter lavet efter årstiden
Spørg venligst jeres tjener 2 retter 220,-
Spørg venligst jeres tjener 3 retter 280,-

« Juleplatte »

Karrysild, æg, gravad laks & rødspætte
Lun leverpostej m/ bacon, æbleflæsk, rosastegt andebryst m/ syltet rødkål
Ost 235,-

« Små retter »

Dagens suppe, spørg venligst tjeneren 99,-
Gravad laks, syltet grønkål, valnødder, fermenteret hvidløg & granatæblekerner 120,-

« Klassikere »

Frissésalat, gedeost, syltede tomater, agurk & sennepsvinaigrette 120,-
Rødspættefilet, kartoffel, citron, kapers, brunet smør & mandler 155,-
Pariserbøf med det hele 165,-

« Ost & Dessert»

Udvalg af oste,  3 slags med tilbehør90,-
Dagens kage, spørg venligst jeres tjener45,-
Dagens dessert, spørg venligst jeres tjener 75,-
Sødt til kaffen 30,-