Hvad søger du?

RESTAURANT

I restauranten byder vi på lækre a la carte retter og vores månedlige tasting menu på 5 retter med eller uden vinmenu. Se menuen her.

SELSKAB & RECEPTION

Skal du holde en helt speciel fest? Gør som mange andre og hold dit bryllup, barnedåb, konfirmation eller andet selskab hos Charlottenlund Fort.

MØDE & KONFERENCE

Skal dit firma holde møde eller konference? På Fortet har vi gode faciliteter til små som større arrangementer med op til 180 siddende gæster.

OM CHARLOTTENLUND FORT

OM CHARLOTTENLUND FORT

Lidt nord for København ligger Charlottenlund Fort. Med 180° udsigt over Øresund og flotte stilrene lokaler er scenen sat for en uforglemmelig gourmetoplevelse. Hvad enten det er for at nyde en dejlig sommerdag på terrassen, en romantisk middag i skumringen, bryllup, selskaber eller anden festlig lejlighed, sørger vi for de perfekte rammer og tager hånd om jer.

VORES KØKKEN

Køkkenet på restaurant Charlottenlund Fort præsenterer fransk/nordiske retter. Vi laver alle vores serveringer fra bunden ud fra sæsonens råvarer og har derfor også et meget varieret kort. Vi tester alle vores retter, så det kun er det bedste fra kokkenes hånd, der kommer ud til dig ved bordet.

LIDT HISTORIE OM FORTET

Charlottenlund Fort blev bygget i 1886-1887 som et led i Københavns søbefæstning. Dets oprindelige navn var Charlottenlundbatteriet, men i forbindelse med en større ombygning i 1910-1912 blev navnet ændret til Charlottenlund Fort.

Fortet har som sådan aldrig været i funktion efter hensigten, men blev dog benyttet under 2. verdenskrig, hvor der i 1944 blev åbnet en direkte hemmelig telefonforbindelse mellem Charlottenlund Fort og Malmø. Der blev i al hemmelighed etableret kabler og senderum og forbindelsen blev flittigt benyttet, blandt andet af den senere statsminister H. C. Hansen.

Fortet har været benyttet som restaurant i mere end 30 år. I 2009 blev der bygget en helt ny moderne restaurant på Fortet med 180° udsigt over Øresund. Restauranten har plads til 170 spisende gæster indenfor fordelt på 2 lokaler med en kapacitet på henholdsvis 100 og 70. På terrassen har vi plads til yderligere 120 spisende gæster.

BRUNCH

Hver søndag hele året rundt kan du nyde vores brunchbuffet. Vores brunch serveres fra 10:00 – 15:00 og retterne kan variere fra søndag til søndag.

FROKOST

Vores frokostkort spænder mellem det fransk og det danske køkken, med overvægt af danske klassikere og årstidsbestemte anretninger.

AFTEN

Vores a la carte repræsenterer det dansk/franske køkken. Om aftenen tilbyder vi også altid en 5-retters tasting menu med eller uden vinmenu.

Vinkort

VIN

Vi skifter ud i vores vine et par gange om året, men holder altid en ren og klassisk stil i de vine vi sætter på kortet.

Tasting Menu

14. november – 31. december

Sej
Rosenkål, estragon, osteskum & persillerod

Rødbede
Gulerod, selleri, æg, karse & rugbrød

Andebryst
Grønkål, svampe, solbærsauce, kartoffel & fedtegrever

Øllebrød
Moden ost fra ostebørsen & appelsin

Nyfortolkning af ris a la mande

(Klatkage, poppet ris, kirsebærsorbet & vaniljefløde)

BOB BISTRO BIOMIO