• AFTEN

« AFTEN »

17.30-21.00 MAN-TORS
17.30-22.00 FRE
18.00-22.00 LØR

« BOBLER & SNACKS »

Ét glas mousserede vin & udvalg af hjemmelavede snacks 90,-
Hjemmelavede snacks & dip 
(pr. pers.)25,-
Oliven
35,-

« TASTING MENU »

Tatar af koldrøget torsk 120,-
Creme af torskerogn, bolsjebede, syltet kinaradise & dildolie

Kold kørvelsuppe 110,-
Syltet pastinak, æbler, skovsyre & flækkede kerner

Kylling 210,-
Frikassé af lår, gulerod, valnødder, selleri, sortkål & syltede gulbeder

3 slags oste 100,-
Knas, sprødt & sødt

Citronkage 90,-
Citronsorbet, søde kys, karamelcreme & mynte

Tasting menu 4 retter 425,-/ med vinmenu  650,-
Tasting menu 5 retter 500,-/ med vinmenu 750,-

Spørg din tjener om mulighed for juicemenu

« FISKE MENU »

Stegt kammusling 125,-
Hasselnøddecreme, speltsvær, fermenteret spidskål & tranebærgelé

Tun 110,-
Æggeblomme, palmekål, sennepsurter, karse & persillerodschips

Skærising 225,-
Sorte tapiokakugler, kørvelsauce, spinat & selleri

3 slags oste 100,-
Knas, sprødt & sødt

Tæt chokoladekage 100,-
Jordnødder, karamelcreme, kærnemælkssorbet, sprød chokolade, mynte & solbær

Fiske menu 4 retter 425,-/ med vinmenu  650,-
Fiske menu 5 retter 500,-/ med vinmenu 750,-

Spørg din tjener om mulighed for juicemenu

« SPECIALS »

Små retter

Stenbiderrogn 125,-
Sort tapioka, syrlig creme fraiche & syltede rødløg

Tatar 120,-
Peberrods-emulsion, kartoffelchips, kapers & urter

Større retter

Stegt sortkål 198,-
Syltede beder, spinat, selleri & kørvelsauce (vegetar)

Flat Iron steak 235,-
Stegt spidskål, glaserede skalotteløg, knust kartoffel & bearnaisesmør

« TIL DE SMÅ »

Børnesteak, grøntsager & kartofler  100,-
Fiskefrikadellergrøntsager & kartofler 100,-