• AFTEN

« AFTEN »

17.30-21.00 MAN-TORS
17.30-22.00 FRE
18.00-22.00 LØR

« Bobler & Snacks »

Ét glas mousserede vin & udvalg af hjemmelavede snacks 90,-
Hjemmelavede snacks & dip 
(pr. pers.)25,-
Oliven
35,-

« Forretter »

Frissésalat, gedeost, syltede tomater, agurk & sennepsvinaigrette 120,-
Rødbede, brændt røget laks, gulerod, selleri, æg, karse & rugbrød 120,-
Sej, rosenkål, estragon, osteskum & persillerod 120,-
Gravad laks, syltet grønkål, valnødder, fermenteret hvidløg & granatæblekerner 120,-
Jordskokkesuppe, syltede jordskokker, grøn olie & chips 110,-

« Hovedretter »

Andebryst, grønkål, svampe, solbærsauce, kartoffel & fedtegrever 225,-
Flat iron, variation over selleri, solbærsauce, bøgehatte, & timian235,-
Bagt kulmule, jomfruhummer, selleri, syltet kartoffel & hummerbisque 220,-
Selleripuré, syltet selleri, stegt kål & grøn olie (vegetarisk) 195,-

« Ost »

Øllebrød, grubelagret økologisk Bernstein & kumquats 95,-

« Dessert »

Pistaciekage, brombær, brombærsorbet & malto100,-
Variation over chokolade 100,-
Nyfortolkning af ris a la mande
(Klatkage, poppet ris, kirsebærsorbet & vaniljefløde) 100,-
Sødt til kaffen  30,-

« Til de lidt mindre »

Børnesteak, grøntsager & kartofler  100,-
Fiskefrikadeller grøntsager & kartofler 100,-