« AFTEN »
17.30-21.00 MAN-TORS
17.30-22.00 FRE
18.00-22.00 LØR
« BOBLER & SNACKS »
Ét glas mousserede vin & udvalg af hjemmelavede snacks 90,-
Hjemmelavede snacks & dip (pr. pers.)25,-
Oliven 35,-
« TASTING MENU »
Tatar af koldrøget torsk 120,-
Creme af torskerogn, bolsjebede, syltet kinaradise & dildolie
Kold kørvelsuppe 110,-
Syltet pastinak, æbler, skovsyre & flækkede kerner
Kylling 210,-
Frikassé af lår, gulerod, valnødder, selleri, sortkål & syltede gulbeder
3 slags oste 100,-
Knas, sprødt & sødt
Citronkage 90,-
Citronsorbet, søde kys, karamelcreme & mynte
Tasting menu 4 retter 425,-/ med vinmenu 650,-
Tasting menu 5 retter 500,-/ med vinmenu 750,-
Spørg din tjener om mulighed for juicemenu
« FISKE MENU »
Stegt kammusling 125,-
Hasselnøddecreme, speltsvær, fermenteret spidskål & tranebærgelé
Tun 110,-
Æggeblomme, palmekål, sennepsurter, karse & persillerodschips
Skærising 225,-
Sorte tapiokakugler, kørvelsauce, spinat & selleri
3 slags oste 100,-
Knas, sprødt & sødt
Tæt chokoladekage 100,-
Jordnødder, karamelcreme, kærnemælkssorbet, sprød chokolade, mynte & solbær
Fiske menu 4 retter 425,-/ med vinmenu 650,-
Fiske menu 5 retter 500,-/ med vinmenu 750,-
Spørg din tjener om mulighed for juicemenu
« SPECIALS »
Små retter
Stenbiderrogn 125,-
Sort tapioka, syrlig creme fraiche & syltede rødløg
Tatar 120,-
Peberrods-emulsion, kartoffelchips, kapers & urter
Større retter
Stegt sortkål 198,-
Syltede beder, spinat, selleri & kørvelsauce (vegetar)
Flat Iron steak 235,-
Stegt spidskål, glaserede skalotteløg, knust kartoffel & bearnaisesmør
« TIL DE SMÅ »
Børnesteak, grøntsager & kartofler 100,-
Fiskefrikadellergrøntsager & kartofler 100,-