• AFTEN

Køkkenet har åbent
17.30 – 21.00 Mon – Thurs
17.30 – 22.00 Fri
18.00 – 22.00 Sat
Søndag aften lukket

« BOBLER & SNACKS »

Ét glas mousserede vin & udvalg af hjemmelavede snacks 90,-
Hjemmelavede snacks & dip 
(pr. pers.) 25,-
Oliven
35,-

« TASTING MENU »

Gravad laks 115,-
syltet skorzonerrod, syrnet fløde, fennikel

Braisseret duroc bryst 110,-
grønkål, BBQ, solbær, solbærglace

Andebryst 230,-
confiteret lår, syltet selleri, rødbede, chips og
sauce på varme krydderier

3 slags oste 100,-
Knas, sprødt & sødt

Kirsebæris 100,-
armerane kirsebær, puffet ris, appelsinskum

« FISKE MENU »

Skaldyrs bisque 110,-
syltet sød kartoffel, røget rejer, kartoffelchips

Menuire stegt ising 120,-
rosenkål, kantareller, persillerod, valnøddepesto
Kulmule 220,-
rødkål, savoykål, pastinak, ventrece, æble, skum på
vesterhavsost
3 slags oste 100,-
knas, sprødt & sødt
”Arme riddere” 100,-
æblesorbet, kardemomme, calcados, tongacreme

Alle retter kan bestilles enkeltvis.
Retterne i tasting og fiskemenuen kan ikke kombineres.

Menu 4 retter 425,-/ inkl. vinmenu  650,-
Menu 5 retter 500,-/ inkl. vinmenu 750,-

« SPECIALS »

Små retter

Vintersalat 120,-
med figner, blåskimmel, valnødder,
røget duebryst og portvin glace 120,-

Vildt Cappacio 130,-
estragon mayo , syltet perleløg, valnød,karse

Større retter

Confiteret skalotteløg 198,-
Tempeh, palmekål og sauce på havre(vegansk)

Oksemørbrad 250,-
Confiteret løg, løgpure, sprødeløg, svampe,
bearnaise

« TIL DE SMÅ »

Børnesteak, grøntsager & kartofler  100,-
Fiskefilet grøntsager & kartofler 100,-