• AFTEN

Køkkenet har åbent
17.30 – 21.00 Mon – Thurs
17.30 – 22.00 Fri
18.00 – 22.00 Sat
Søndag aften lukket

« BOBLER & SNACKS »

Ét glas mousserede vin & udvalg af hjemmelavede snacks 90,-
Hjemmelavede snacks & dip 
(pr. pers.) 25,-
Oliven
35,-

« TASTING MENU »

Strandkrabbe bisque 110,-
Kartoffel & rejechips

Ragout af nakkekam 110,-
Svampe, pasta & tomatchiffon

Kalveculotte 230,-
Pølse, confiteret pastinak, kartoffelpure & grønkål

3 slags oste 100,-
Knas, sprødt & sødt

Smadret flødebolle 100,-
Marcipan, chokolade & solbærsorbet

« FISKE MENU »

Rimmet lange 110,-
Gulebeder, vanille, havtorn og fermenteret hvidløg

Græskarravioli  120,-

Stegt torskerogn, syltet citron, salturt & brunet smør

Skindstegt laks  220,-
Grillet porre, syltet skorzornerrod & valleemulsion

3 slags oste 100,-
Knas, sprødt & sødt

Pocheret pære 100,-
Frisk hasselnød, nøddeis & skum på havesyre

Alle retter kan bestilles enkeltvis.
Retterne i tasting og fiskemenuen kan ikke kombineres.

Menu 4 retter 425,-/ inkl. vinmenu  650,-
Menu 5 retter 500,-/ inkl. vinmenu 750,-

« SPECIALS »

Vildt Cappacio 130,- (forret)
Estragon mayo, syltet perleløg, valnød & karse

Confiteret Pastinak 198,- (Hovedret)
3 slags kål & sauce på havre

« TIL DE SMÅ »

Børnesteak, grøntsager & kartofler  100,-
Fiskefilet grøntsager & kartofler 100,-

« KOMMENDE MÅNEDERS TASTING MENUER »

27 DEC – 19 FEB
Tastingmenu
Fiskemenu

20 FEB – 8 APR
Tastingmenu
Fiskemenu

9 APR – 13 Maj
Tastingmenu
Fiskemenu