• AFTEN

Køkkenet har åbent
17.30-21.00 MAN-TORS
17.30-22.00 FRE
18.00-22.00 LØR
17:30-21.00 SØN

« BOBLER & SNACKS »

Ét glas mousserede vin & udvalg af hjemmelavede snacks 90,-
Hjemmelavede snacks & dip 
(pr. pers.) 25,-
Oliven
35,-

« TASTING MENU »

Stegt kammusling 120,-
Rogn, syltede grønne tomater, ramsløg & spinattapioka

Grønne asparges 120,-
Skalotteløg/smør-vinaigrette, rejer,
syltede grønne asparges & brøndkarse

Flat iron 210,-
Røget marv, spidskål, syltet blomkål, timian& sauce Bordelaise

3 slags oste 100,-
Knas, sprødt & sødt

Rabarber 90,-
Rabarbersorbet, havregrynscrumble, hvid
chokoladeskum, citronmelisse

« FISKE MENU »

Stegt jomfruhummer 125,-
Bladbede, safranskum, grøn olie, rød sennep & mizuna

Pocheret rokke 110,-
Broccoli, pak choi, hasselnødder, purløg, karse
& sauce på ben

Laks 225,-
Brændenælde, nye syltede gulerødder, fennikel
& sprødt fiskeskind

3 slags oste 100,-
Knas, sprødt & sødt

Kærnemælksmousse 100,-
Skyrsorbet, mandel-crumble & hasselnødcreme

Menu 4 retter 425,-/ inkl. vinmenu  650,-
Menu 5 retter 500,-/ inkl. vinmenu 750,-

« SPECIALS »

Små retter

Moules Mariniéres 120,-
Hvidløg, urter & fløde

Tatar 120,-
Peberrods-emulsion, kartoffelchips, kapers & urter

Større retter

Stegt spidskål 198,-
Syltet blomkål, gulerødder & brændenælde (vegetar)

Farseret kylling 220,-
Nye gulerødder, asparges, rabarber & hønsesky

« TIL DE SMÅ »

Børnesteak, grøntsager & kartofler  100,-
Fiskefilet grøntsager & kartofler 100,-