• AFTEN

Køkkenet har åbent
17.30-22.00 MAN-FRE
18.00-22.00 LØR
17:30-21.00 SØN

« BOBLER & SNACKS »

Ét glas mousserede vin & udvalg af hjemmelavede snacks 90,-
Hjemmelavede snacks & dip 
(pr. pers.) 25,-
Oliven
35,-

« TASTING MENU »

Hvide asparges 120,-
Spegeskinke, aspargesmayo, frissésalat & rugbrød

Stegt Rødfisk 120,-
Blomkålspuré, blomkåls-crudité, brunet smør,
mandler & karse

Kalvetyksteg 220,-
Spidskål, nye løg, syltede tomater, & flødesauce

3 slags oste 100,-
Knas, sprødt & sødt

Jordbærtærte 100,-
Mørdej, jordbær, vaniljeiscreme & mørk chokolade

« FISKE MENU »

Stegt havtaskekæbe 125,-
Muslinger, bladbede, majroe & muslingeskum

Letrøget laks 110,-
Brændt endive, purløgsmayo & syrnet fløde

Havkat 225,-
Ærter, ærktepuré, røget kartoffel chifon &
fiskeskum

3 slags oste 100,-
Knas, sprødt & sødt

Syltet rabarber 100,-
Hvid chokolade, rabarber sorbet, karameliserede
hvedekerner & mynte

Alle retter kan bestilles enkeltvis.
Retterne i tasting og fiskemenuen kan ikke kombineres.

Menu 4 retter 425,-/ inkl. vinmenu  650,-
Menu 5 retter 500,-/ inkl. vinmenu 750,-

« SPECIALS »

Små retter

Moules Mariniéres 120,-
Hvidløg, urter & fløde

Tatar 120,-
Peberrods-emulsion, kartoffelchips, kapers & urter

Større retter

Stegt spidskål 198,-
Syltet blomkål, gulerødder & brændenælde (vegetar)

Farseret kylling 220,-
Nye gulerødder, asparges, rabarber & hønsesky

« TIL DE SMÅ »

Børnesteak, grøntsager & kartofler  100,-
Fiskefilet grøntsager & kartofler 100,-