• AFTEN

Køkkenet har åbent
17.30 – 21.00 Mon – Thurs
17.30 – 22.00 Fri
18.00 – 22.00 Sat
Søndag aften lukket

« BOBLER & SNACKS »

Ét glas mousserede vin & udvalg af hjemmelavede snacks 90,-
Hjemmelavede snacks & dip 
(pr. pers.) 25,-
Oliven
35,-

« TASTING MENU »

Løg bouillon 100,-
Croquette af oksekæbe & løgpuré

Pocheret æg 110,-
Broccoli, ris nudler & røget rejer

Kyllingebryst med confiteret lår 210,-
Selleri, spidskål & sødkartoffel

3 slags oste 100,-
Knas, sprødt & sødt

Youghurt mousse 100,-
Skyrsorbet med skovmærke, karameliseret frø & marengs

« FISKE MENU »

Muslingesuppe 110,-
Rimmet kammusling, safran mayo, rogn & dild

Ising  120,-
Syltede urter, cornichons & mild sennepschiffon

Stegt Torsk 230,-
Dehydreret jordskok, savoykål, peberrod & ”brændende kærlighed”

3 slags oste 100,-
Knas, sprødt & sødt

Gateau Marcell 100,-
Hvid chokoladesorbet, krystalliseret chokolade & rødbede

Alle retter kan bestilles enkeltvis.
Retterne i tasting og fiskemenuen kan ikke kombineres.

Menu 4 retter 425,-/ inkl. vinmenu  650,-
Menu 5 retter 500,-/ inkl. vinmenu 750,-

« SPECIALS »

Vildt Cappacio 130,- (forret)
Estragon mayo, syltet perleløg, valnød & karse

Confiteret Pastinak 198,- (Hovedret)
3 slags kål & sauce på havre

« TIL DE SMÅ »

Børnesteak, grøntsager & kartofler  100,-
Fiskefilet grøntsager & kartofler 100,-

« KOMMENDE MÅNEDERS TASTING MENUER »

27 DEC – 19 FEB
Tastingmenu
Fiskemenu

20 FEB – 8 APR
Tastingmenu
Fiskemenu

9 APR – 13 Maj
Tastingmenu
Fiskemenu