• AFTEN

Køkkenet har åbent
17.30 – 21.00 Mon – Thurs
17.30 – 22.00 Fri
18.00 – 22.00 Sat
Søndag aften lukket

« BOBLER & SNACKS »

Ét glas mousserede vin & udvalg af hjemmelavede snacks 90,-
Hjemmelavede snacks & dip 
(pr. pers.) 25,-
Oliven
35,-

« TASTING MENU »

Havtaske kæbe 125,-
græskar, solsikke, valle og brunet smør

Svinekæbe 110,-
Pastinak pure, palmekål , eddike og puffet kartoffel

Flatiron 230,-
”chorizo”, svampe, selleri og mørk øl

3 slags oste 100,-
Knas, sprødt & sødt

Havremousse 100,-
fermenteret bær, sorbet og sprøde havre flager

« FISKE MENU »

Muslinge suppe 110,-
æggeblomme, bøgehat

Havbars 120,-
risotto, svampe, saltet citron

Torsk 230,-
Brandade, jordskok, rosenkål og hummer

3 slags oste 100,-
knas, sprødt & sødt

Chokolade kage 100,-
ananas, skovmærke og sultaner

Alle retter kan bestilles enkeltvis.
Retterne i tasting og fiskemenuen kan ikke kombineres.

Menu 4 retter 425,-/ inkl. vinmenu  650,-
Menu 5 retter 500,-/ inkl. vinmenu 750,-

« SPECIALS »

Små retter

Gravad laks 120,-
syrnet fløde, purløg, syltet fennikel, rødløg og ræddiker

Vildt Cappacio130,-
estragon mayo , syltet perleløg, valnød,karse

Større retter

Confiteret skalotteløg 198,-
Tempeh, palmekål og sauce på havre(vegansk)

Gråand 250,-
kartoffelkrokette, rødbede, græskar og tyttebær

« TIL DE SMÅ »

Børnesteak, grøntsager & kartofler  100,-
Fiskefilet grøntsager & kartofler 100,-