• AFTEN

Køkkenet har åbent
17.30-22.00 MAN-FRE
18.00-22.00 LØR

Stor grillbuffet hver søndag 17:30-21.00
(ingen a la carte søndag aften)

« BOBLER & SNACKS »

Ét glas mousserede vin & udvalg af hjemmelavede snacks 90,-
Hjemmelavede snacks & dip 
(pr. pers.) 25,-
Oliven
35,-

« TASTING MENU »

Kammusling 125,-
Jordskokke, klorofylskum, rogn og jernurt

Dampet Lange 120,-
Drueagurk, piment, dild emulsion og sprødmalt

Kalvefilet 245,-
Sprød kæbe, bønner, palmekål, majs og timian

3 slags oste 100,-
Knas, sprødt & sødt

Mazarin kage 100,-
Sommerbær, skyrsorbet, vanille glaskål og malto

« FISKE MENU »

Brændt hjertesalat 125,-
Rejer, østersvinaigrette, fermenteret hvidløgs
mayo og chips

Blæksprutte 120,-
Svampe, pasta og fermenteret citron

Kulmule 220,-
bisque, broccolini, porre, ribs og krondild

3 slags oste 100,-
Knas, sprødt & sødt

Blomme sorbet 100,-
Blomme, tonga, krydderkage, mandler og urter

Alle retter kan bestilles enkeltvis.
Retterne i tasting og fiskemenuen kan ikke kombineres.

Menu 4 retter 425,-/ inkl. vinmenu  650,-
Menu 5 retter 500,-/ inkl. vinmenu 750,-

« SPECIALS »

Små retter

Moules Mariniéres 120,-
Hvidløg, urter & fløde

Tatar 120,-
Peberrods-emulsion, kartoffelchips, kapers & urter

Større retter

Stegt bokchoi 198,-
cremet svampe, majs og bønner(vegetar)

Kylling bryst 220,-
frikasse af lår og kantareller, palmekål og polenta

« TIL DE SMÅ »

Børnesteak, grøntsager & kartofler  100,-
Fiskefilet grøntsager & kartofler 100,-