• AFTEN

Køkkenet har åbent
17.30 – 21.00 man – tors
17.30 – 22.00 fre
18.00 – 22.00 lør
Søndag aften: 17:30-21:00 (Special menu)

« TASTING MENU »

Græskar 125,-
Rejer, krondild & rejebisque

Kalveterrine 120,-
Brombær, syltede løg, løgmarmelade & frissé

Grillet okse 225,-
Høbagt selleri, tyttebær, blegselleri & kantareller

3 slags oste 110,-
Knas, sprødt & sødt

Stikkelsbær 100,-
Saltkaramel, karamelliseret kerner & vanilleis

« FISKE MENU »

Stegt sandart 125,-
Savoykål, glaskål & brunet smør

Blæksprutte 120,-
Stegt polenta, ruccola, oliven & hvidløg

Torsk 230,-
Gulerod, muslinger, palmekål & muslinge sauce

3 slags oste 110,-
Knas, sprødt & sødt

Syltede blommer 100,-
Pandekage, tongacreme & blommebouillon

Alle retter kan bestilles enkeltvis.
Retterne i tasting og fiskemenuen kan ikke kombineres.

Menu 4 retter 425,-  inkl. vinmenu 699,-
Menu 5 retter 500,-  inkl. vinmenu 799,-

 

« SPECIALS »


Salade Nicoise, grillet tun, æg, bønner & oliven 135,-

Black Label caviar 30g, blinis, løg, & creme fraiche 385,-

Rørt tatar, estragon, chips, kapers & urter 120,-

Perlehøne, risotto, bønner, selleri, fennikel, merian & karse 225,- (Hovedret)

Frisk pasta, kantareller, trøffel, parmesan, spidskål & løg 225,- vegetar (Hovedret)

« TIL DE SMÅ »

Børnesteak, grøntsager & kartofler  100,-
Fiskefilet grøntsager & kartofler 100,-

« KOMMENDE MÅNEDERS TASTING MENUER »

1/9 – 7/10

8/10 – 15/11

16/11 – 28/12