• AFTEN

Køkkenet har åbent
17.30 – 21.00 man – tors
17.30 – 22.00 fre
18.00 – 22.00 lør
Søndag aften: 17:30-21:00 (Special menu)

« TASTING MENU »

Sommergrønt 120,-
Røget makrel, confiteret æggeblomme & ærteskud

Stegt kammusling 125,-
Rejer, blomkål, hvidløg & rejebisque

Grillet Okse 225,-
Tørret oksebryst, nye løg, løgskaller & persillerod

3 slags oste 100,-
Knas, sprødt & sødt

Jordbær 100,-
Kiks, ostechiffon, melisse & jordbærsorbet

« FISKE MENU »

Tatar på saltet laks 125,-
Hyldeblomst, kærnemælk, skovsyre & ribs

Skindstegt knurhane 120,-
Broccoli, piment, parmesan & pinjekerner

Kulmule 230,-
Bønner, solbær, bokchoi & solbær beureblanc

3 slags oste 100,-
Knas, sprødt & sødt

Kirsebær 100,-
Chokolade, yozu & skyrsorbet

Alle retter kan bestilles enkeltvis.
Retterne i tasting og fiskemenuen kan ikke kombineres.

Menu 4 retter 425,-  inkl. vinmenu 699,-
Menu 5 retter 500,-  inkl. vinmenu 799,-

 

« SPECIALS »


Salade Nicoise, grillet tun, æg, bønner & oliven 135,-

Østers, vinaigrette, citron & toast. 3 stk. 125,-

Rørt tatar, estragon, chips, kapers & urter 120,-

Kyllingebryst, frikassé af lår, forårsløg, sugarsnaps spidskål & sauce blanquet 225,-
(Hovedret)

Svampe risotto, Kantareller, ærter, løg og løvstikke 198,-
vegetar
(Hovedret)

« TIL DE SMÅ »

Børnesteak, grøntsager & kartofler  100,-
Fiskefilet grøntsager & kartofler 100,-

« KOMMENDE MÅNEDERS TASTING MENUER »

1/9 – 7/10

8/10 – 15/11

16/11 – 28/12