• AFTEN

« AFTEN »

17.30-21.00 MAN-TORS

18.00-21.00 FRE-LØR

« Bobler & Snacks »

Ét glas mousserede vin & udvalg af hjemmelavede snacks 90,-
Hjemmelavede snacks & dip 
(pr. pers.)25,-
Oliven
35,-

« Forretter »

Frissésalat, gedeost, syltede tomater, agurk & sennepsvinaigrette 120,-
Lomo, persillerod, jomfruhummer, dild & syre 110,-
Skærising, jordskokker, kørvel & grøn olie 120,-
Gravad laks, syltet grønkål, valnødder, fermenteret hvidløg & granatæblekerner 120,-
Jordskokkesuppe, syltede jordskokker, grøn olie & chips 110,-
Røget laks, cream cheese, radiser, agurk & rug 120,-

« Hovedretter »

Flat iron, variation over selleri, solbærsauce, bøgehatte, & timian235,-
Gris, gulerod, stegt kål & æblegastric 210,-
Bagt kulmule, jomfruhummer, selleri, syltet kartoffel & hummerbisque220,-
Selleripuré, syltet selleri, stegt kål & grøn olie (vegetarisk) 195,-

« Ost »

Victoria ost, havtorn, knækbrød & glaskål 95,-

« Dessert »

Pistaciekage, brombær, brombærsorbet & malto100,-
Variation over chokolade 100,-
Æble, kanel, honning & sorbet 100,-
Sødt til kaffen  30,-

« Til de lidt mindre »

Børnesteak, grøntsager & kartofler  100,-
Fiskefrikadeller grøntsager & kartofler 100,-